Witam - mialem nie wystawiac, ale co tam... jestesmy tutaj aby sie uczyc... czesto na swoich bledachFotki zrobione zupelnie przypadkowo, bez zadnego wczesniejszego przygotowania, z siostra, poczas ostanich wspolnie spedzonych wakacji... totalny spontan. Zdjecia mialy miejsce podczas zeglugi jachtem po wybrzezach chorwacji. Pazdziernik, a slonce bylo wszedzie - odbijalo sie od kazdej jasnej powierzchni (zagle, kadlub - chociaz, nie wiem czy to po czym sie chodzi rowniez sie tak nazywa - zeglarz ze mnie marny
), dlatego ciezko bylo zapanowac nad oswietleniem przy takich warunkach. Blendy nie posiadalem, zreszta i tak bylby straszny problem aby cokolwiek z nia zrobic - podczas plyniecia pod wiatr, odczuwalna jego predkosc jest zdecydowanie wieksza, zatem nie wiem czy ktokolwiek wogole by sie podjal proby jej utrzymania. Znalezlismy maly wolny "kat" na jachcie, w miejscu, gdzie reszta zalogi nie pojawiala sie w kadrze i probowalismy cos stworzyc... Zreszta ocencie sami jak wyszlo... Aaaa - jeszcze jedno - pierwsza proba wykonania sesji super jasnym szklem 50/1.4 (pozyczonym) przy zupelnie otwartej przyslonie - co nie bylo zbyt madre, biorac pod uwage ciagle bujanie sie jachtu na falach...
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami