Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Natalia...

Domyślnie

Bardzo dziekuje za komentarze

Cytat Zamieszczone przez mamil_km Zobacz posta
    FOTKI mi się bardzo podobaja, mam nadzieję że się nie obrazisz za stwierdzenie że siostra Bardzo Ładna
    Nie no skad Mysle, ze nawet siostra by sie ucieszyla slyszac takie slowa Wiecej zdjec siostry mozna zobaczyc na ostatnich 11 fotkach z mojej "zakurzonej" strony w dziale "fotografia" Zdjecia jeszcze z moich "analogowych czasow"

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Sorry za lekki OT, ale mam pytanie do FunBoy'a. Czy przypadkiem nie widziałem Twoich fotek 'z mostu' w jakiejś reklamie? Coś mi świta, ale pewności nie mam. Chyba to był jakiś njusłik czy polityka.
    Bardzo dobrze kojarzysz Zreszta nie tylko tam Mialem okazje pojawic sie goscinnie na tej sesji - no i nie bylo problemu abym zrobil kilka fotek na wlasny uzytek. Zdjecia, ktore zostaly sprzedane wykonane zostaly przez osobe odwiedzajaca to forum, natomiast nie wiem czy sobie zyczy, aby ja ujawniac. Jesli dostane zgode - bez problemu napisze, jednakze nie chcialbym tego czynic w innym przypadku.
    regulamin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FunBoy Zobacz posta
    Bardzo dobrze kojarzysz Zreszta nie tylko tam Mialem okazje pojawic sie goscinnie na tej sesji - no i nie bylo problemu abym zrobil kilka fotek na wlasny uzytek. Zdjecia, ktore zostaly sprzedane wykonane zostaly przez osobe odwiedzajaca to forum, natomiast nie wiem czy sobie zyczy, aby ja ujawniac. Jesli dostane zgode - bez problemu napisze, jednakze nie chcialbym tego czynic w innym przypadku.
    Ha! Czyli pamięć mam dobrą. W razie czego pokażę tego posta mojej kobiecie, bo czasem mi mówi, że mam sklerozę :P

adrian.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Wink

Więc kamień z serca że obyło się bez obrażania hehe a zdjęcia naprawdę świetne, gratuluję
    ps. Pozdrófka dla siostry hehe
    DeSiedemSto

Uzależniony od dźwięku migawki

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów