Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Natalia...

Domyślnie Natalia...

Witam - mialem nie wystawiac, ale co tam... jestesmy tutaj aby sie uczyc... czesto na swoich bledach Fotki zrobione zupelnie przypadkowo, bez zadnego wczesniejszego przygotowania, z siostra, poczas ostanich wspolnie spedzonych wakacji... totalny spontan. Zdjecia mialy miejsce podczas zeglugi jachtem po wybrzezach chorwacji. Pazdziernik, a slonce bylo wszedzie - odbijalo sie od kazdej jasnej powierzchni (zagle, kadlub - chociaz, nie wiem czy to po czym sie chodzi rowniez sie tak nazywa - zeglarz ze mnie marny ), dlatego ciezko bylo zapanowac nad oswietleniem przy takich warunkach. Blendy nie posiadalem, zreszta i tak bylby straszny problem aby cokolwiek z nia zrobic - podczas plyniecia pod wiatr, odczuwalna jego predkosc jest zdecydowanie wieksza, zatem nie wiem czy ktokolwiek wogole by sie podjal proby jej utrzymania. Znalezlismy maly wolny "kat" na jachcie, w miejscu, gdzie reszta zalogi nie pojawiala sie w kadrze i probowalismy cos stworzyc... Zreszta ocencie sami jak wyszlo... Aaaa - jeszcze jedno - pierwsza proba wykonania sesji super jasnym szklem 50/1.4 (pozyczonym) przy zupelnie otwartej przyslonie - co nie bylo zbyt madre, biorac pod uwage ciagle bujanie sie jachtu na falach...

1.

2.

3.

Pozdrawiam goraco
    regulamin

Domyślnie

nieszczegolnie znam sie na takich zdjeciach ale wykonanie i swiatelko bardzo mi sie podoba
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cyrusvirus Zobacz posta
    nieszczegolnie znam sie na takich zdjeciach ale wykonanie i swiatelko bardzo mi sie podoba
    ...i fajny wakacyjny niebieski
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

puchbeary
    Gość

Domyślnie

odie83 łobuzie to siostra kolegi po nikonie
    ja się też nie znam ale wydaje mi się że niczego tym fotką nie brak. jedynka bardzo mi się podoba - od GO po kadr.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Ojejej jak mi się jedynka podoba! Trochę tylko bym obciął ciała a zostawił tylko prześliczną główkę. Ale to tylko moja opinia.

Domyślnie

Jedynka genialna...reszta, byla by fajna gdyby nie ta jedynka!
    Nikon D70s + Sigma 28-105 f2,8-4 + Nikkor 50mm F1,8D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puchbeary Zobacz posta
    odie83 łobuzie to siostra kolegi po nikonie
    heheheheeh... ale sie usmialem siostra, siostra... ale tez kobieta
    regulamin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FunBoy Zobacz posta
    siostra, siostra... ale tez kobieta
    no właśnie
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl