Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Natalia...

Domyślnie

Klasa wszystko na plus
    www.adampejas.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FunBoy Zobacz posta
    Pazdziernik, a slonce bylo wszedzie - odbijalo sie od kazdej jasnej powierzchni (zagle, kadlub - chociaz, nie wiem czy to po czym sie chodzi rowniez sie tak nazywa - zeglarz ze mnie marny
    Juz chyba wiem... "pokład", fachowo sie to chyba pokład nazywa
    regulamin

Domyślnie

no to juz... tak na szybko..

1. pierwsze skojarzenie bardzo pozytywne z racji braku slonca za oknem.. mocny kadr, dobrze dobrana głębia. ciekawe bliki.. na minus imho rozdęte poliki... niekorzystne otwarcie ust... nie wiadomo czy wlasnie domyka czy konczy cos mowic.. najbardziej na plus kadr swiatlo i kawalek niebieskiego.. prawe ramie ciut masywne w stosunku do głowy..
    2. nie bardzo mi sie widzi ta szpara miedzy prawą ręką a krawedzią kadru.. ciekawy swiatlocien na decku..
    3. bez wiekszych zastrzezen.. nie mniej wracamy tu do watku portretu w okularach i braku tego co do zdjecia przyciaga na dluzej.. oczu

funboyowa siostra zacna..
    deck = pokład
    www.okamgnienie.pl/blog - czesto aktualizowany..

"Silnemu mocy przysparza samotność" (F.Schiller)

Domyślnie

piękna seria, piękna modelka, piękne kolory i ostro 2 podoba się najbardziej
    .:[nikon][nikkor][tamron][m42][cokin][lowepro][manfrotto][gimp][ps4][ubuntu][7]:.
    .:KORAB:.

Domyślnie

Dokladnie za Kamashem. Moge sie zalozyc, ze oczy modelki sa znacznie ciekawsze od tych pingli Szkoda to marnowac...

Bonzo
    Gość

Domyślnie

cała seria przyjemna dla oka ale u mnie wygrywa 3

Domyślnie

Sorry za lekki OT, ale mam pytanie do FunBoy'a. Czy przypadkiem nie widziałem Twoich fotek 'z mostu' w jakiejś reklamie? Coś mi świta, ale pewności nie mam. Chyba to był jakiś njusłik czy polityka.

adrian.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Red face

FOTKI mi się bardzo podobaja, mam nadzieję że się nie obrazisz za stwierdzenie że siostra Bardzo Ładna
    DeSiedemSto

Uzależniony od dźwięku migawki

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamil_km Zobacz posta
    FOTKI mi się bardzo podobaja, mam nadzieję że się nie obrazisz za stwierdzenie że siostra Bardzo Ładna
    Lepiej uważaj, bo Materazzi za to oberwał...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Lepiej uważaj, bo Materazzi za to oberwał...
    Etam... Zidane przypadkiem na niego wpadł, bo się potknął

adrian.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów