jeżeli znasz francuski, to im odpowiedz, niech nie będą tacy hop do przodu. Bo my mieliśmy swojego Adama Słodowego jeszcze zanim im się matryce zamarzyły
Szukaj
jeżeli znasz francuski, to im odpowiedz, niech nie będą tacy hop do przodu. Bo my mieliśmy swojego Adama Słodowego jeszcze zanim im się matryce zamarzyły
Ciekawe, czy obiektyw też zrobi![]()
Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie
O żesz... ale kolo niezły zakręt...
Wow! respekt dla faceta.. aż mnie zatkało![]()
D300s || 17-55 f/2.8 || 85mm f/1.4D || 50mm f/1.4G || 35mm f/1.8G || Manfrotto 190XPROB+496RC2
Zrobi potem parę zdjęć tego co wyprodukował, a NikonRumors będzie kombinował czy to powstaje D4 czy D800
Ej, a możeby tak ten gościu 24kę jeden cztery na zamówienie zrobił![]()
![]()
Nikoniarz-majsterkowicz
No dobra, zrobił żabojad migawkę na wzór zenita... Matrycy ani obiektywu w domu nie zrobi. No chyba, że wstawi soczewkę z lupy dziadka i tyle. Nie ma szans w domowych warunkach zrobić sensownie działającej lustrzanki.
A wogóle to Francuzi mają jakieś swoje aparaty?
Ostatnio edytowane przez miron19j ; 06-03-2010 o 02:19
Zrobić sobie lustrzankę - bezcenne![]()
D700, D200, Fuji S3 Pro, F80 i 5 słoików
http://photokes.pl
No dobra zdjąłem czapkę i chylę czoła. Obiektyw też mógłby zrobić, ale zdjęcia raczej nie byłyby już takie fajne.
Wszytko to wygląda mi na próbę udowodnienia sobie i/lub komuś, że można. Tylko po co, kiedy na allegro kupuje się nikusia za 100-300 zeta?
Sam robiłem kiedyś powiększalniki, ale tylko dlatego, że nie było tego w sklepie. Teraz też robię czasem różne rzeczy, ale takie, kórych nie da się kupić, są za drogie, albo nie mają poążdanych cech.
Skontaktuj się z nami