Close

Strona 117 z 371 PierwszyPierwszy ... 1767107115116117118119127167217 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 161 do 1 170 z 3702

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nazca Zobacz posta
    Tak. Dla dzieci chyba. Tylko po co dzieciakowi MBP?
    Nie spinaj się tak, bo to niezdrowe. Pokazałem jako ciekawostkę.
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

Pokazałeś z komentarzem, że jest "fajne".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez locos Zobacz posta
    Matryc lub szkieł przełożyć się raczej nie da!
    hmm a ja myslalem ze lustrzanki maja wymienne obiektywy
    Proponuję przeczytać uważniej: (btw używanie skrótów myślowych,np. obiektywy=szkła, nie zawsze popłaca )

1) najpierw ten wpis:
    Jak można odłożyć system na bok?
    To tak, jakby wymontować z aparatu matrycę albo z obiektywu szkła i zacząć dyskutować, który korpus albo które szkło lepiej robi zdjęcia.
    2) potem jeszcze raz moją odpowiedź:
    Cytat Zamieszczone przez locos Zobacz posta
    Widzisz, tu chyba się zagalopowałeś deczko - bo na maszynach apple'a możesz odpalić windę i to w pełni legalnie. Więc będąc masochistą możesz sobie zainstalować windowsa na jabłku i w ogóle z osx nie korzystać.
    Matryc lub szkieł przełożyć się raczej nie da!
    A system odkładam na bok z jednego prostego powodu - rozmawiamy sobie tu o jakości materiałów używanych do produkcji i cenie końcowej pudła zwanego dalej komputerem.
    A cena tego pudla mz nie do końca (choć niektórzy brną w zaparte, że jednak do końca odzwierciedla tą już "wręcz mityczną" jakość)
    A potem zastanowić się, czy wyciąganie kilku słów z kontekstu rozmowy ma jakikolwiek sens.
    Uwaga ta tyczy się również innych forumowiczów, ponieważ często stosują taką taktykę - wyciągnąć z tego, co mi on/ona odpisał, to co mi pasuje i dołożyć do tego swoje trzy grosze, tak żeby "moje było na wierzchu".
    W tym wątku jest to nagminne, więc uznałem, że nie warto marnować czasu i przestałem zabierać głos.

Domyślnie

Pokazałeś z komentarzem, że jest "fajne".
    A nie jest?

Domyślnie

juz nie wiem kto wygrywa, czy ci co maja i bronia czy ci co nie maja i atakuja
    Andrzej

Domyślnie

No to po tym fakcie Apple powinno podnieść cenę na iMac'a W końcu jest bardziej "rugged" niż Toughbook od Panasonica

Domyślnie

a ja sobie to zamawiam dzisiaj
    http://www.etsy.com/view_listing.php...ng_id=40938092
    a jak mi sie znudzi to sobie zmienie

Domyślnie

A ma ktoś z Was może dysk zewnętrzny podłączony na FW 800?

Strona 117 z 371 PierwszyPierwszy ... 1767107115116117118119127167217 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów