Pomysł nawet ok,
ale przeszkadza takie sklejanie, rozjeżdżające sie kafelki, trójkąt ze światła ...
Myślę że lepszy efekt by powstał gdybyś złączyła pufy, nawet tworząc jedną dłuższą.
Szukaj
Pomysł nawet ok,
ale przeszkadza takie sklejanie, rozjeżdżające sie kafelki, trójkąt ze światła ...
Myślę że lepszy efekt by powstał gdybyś złączyła pufy, nawet tworząc jedną dłuższą.
bardzo fajny pomysł i wykonanie, ale może zamiast takiego sklejania- szczególnie ze widać nierowności, to można dać w delikatnej ramce, która odróci uwagę ale też wykończy ładnie te zdjęcia...
pomyłsowe jednak modelka ginie na tle ściany ale i tak fajne w odbiorze
uczę się patrzenia przez trójpodział
Mnie się podoba pomysł i wykonanie. Ciekawa koncepcja i niestandardowe.
Interesujący pomysł. Do samego wykonania nie jestem przekonany..., ale to już inna kwestia.
Tutaj jest... podpis
takie rozjeżdżające się kafelki i światło które świeci to z jednej to z drugiej strony właśnie sprawia że chce się popatrzeć dłużej na zdjęcie. To właśnie wyróżnia to zdjęcie i wprowadza u oglądającego pewien niepokój i chęć dociekania "co jest nie tak". Z punktu widzenia odwzorowania rzeczywistości i fotografii dokumentalnej faktycznie jest to błąd, ale nie jest to błąd w kompozycji. Takie zabiegi są jak najbardziej dozwolone i wprowadzają widza w troszkę nierealny świat. Nie jest jednak dobrze gdy takie zabiegi stają się manierą i dotyczą większej ilości zdjęć, bo to może zmęczyć widza. Tu jednak dotyczy to jednego zdjęcia "solo".
Ja będę nadal bronił tej fotkiMi się podoba
Pozdrawiam:
tatusiek
Pozdrawiam:
tatusiek
Nareszcie cos niekonwencjonalnego.No i wypracowana instalacja z jakims przekazemByc moze gdyby <zbliżyć> calosc to by zyskalo na dynamice. Szczegolow technicznych nie komentuje niech Autorka sie martwi/doskonali
Acha, odcienie skory OK,wrecz canonowskie : P
ozdrawiam...
camera obscura i ta i ta...
parę fotek
heheh dziękuję wam wszystkim bardzo za opinie
będę nadal dążyć do tego, aby dostkonalić się w obróbce w PS'ie, ponieważ do tej pory nie mogłam nic robić w tym programie bo komputer stary mialam i sie wieszał :P
tak więc jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś uwagi, propozycje, zmiany to niech pisze - chętnie poczytam![]()
Nikon D90| N18-105 3.5-5.6G| N50 1.8| SB-900
fajną masz stronke na digarcie
![]()
camera obscura i ta i ta...
parę fotek
Skontaktuj się z nami