Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Sylwia

Domyślnie

Pomysł nawet ok,
    ale przeszkadza takie sklejanie, rozjeżdżające sie kafelki, trójkąt ze światła ...
    Myślę że lepszy efekt by powstał gdybyś złączyła pufy, nawet tworząc jedną dłuższą.

Domyślnie

bardzo fajny pomysł i wykonanie, ale może zamiast takiego sklejania- szczególnie ze widać nierowności, to można dać w delikatnej ramce, która odróci uwagę ale też wykończy ładnie te zdjęcia...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marthi Zobacz posta
    bardzo fajny pomysł i wykonanie, ale może zamiast takiego sklejania- szczególnie ze widać nierowności, to można dać w delikatnej ramce, która odróci uwagę ale też wykończy ładnie te zdjęcia...
    tak myślalam szczerze mówiąc o ramce, ale jakoś wybrałam wersję bez ramki.
    Fakt - ramka by odwróciła trochę uwagę na niedoskonałości.
    Nikon D90| N18-105 3.5-5.6G| N50 1.8| SB-900

Domyślnie

pomyłsowe jednak modelka ginie na tle ściany ale i tak fajne w odbiorze
    uczę się patrzenia przez trójpodział

Domyślnie

Mnie się podoba pomysł i wykonanie. Ciekawa koncepcja i niestandardowe.

Domyślnie

Interesujący pomysł. Do samego wykonania nie jestem przekonany..., ale to już inna kwestia.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

takie rozjeżdżające się kafelki i światło które świeci to z jednej to z drugiej strony właśnie sprawia że chce się popatrzeć dłużej na zdjęcie. To właśnie wyróżnia to zdjęcie i wprowadza u oglądającego pewien niepokój i chęć dociekania "co jest nie tak". Z punktu widzenia odwzorowania rzeczywistości i fotografii dokumentalnej faktycznie jest to błąd, ale nie jest to błąd w kompozycji. Takie zabiegi są jak najbardziej dozwolone i wprowadzają widza w troszkę nierealny świat. Nie jest jednak dobrze gdy takie zabiegi stają się manierą i dotyczą większej ilości zdjęć, bo to może zmęczyć widza. Tu jednak dotyczy to jednego zdjęcia "solo".

Ja będę nadal bronił tej fotki Mi się podoba

Pozdrawiam:
    tatusiek
    Pozdrawiam:
    tatusiek

Domyślnie

Nareszcie cos niekonwencjonalnego.No i wypracowana instalacja z jakims przekazem Byc moze gdyby <zbliżyć> calosc to by zyskalo na dynamice. Szczegolow technicznych nie komentuje niech Autorka sie martwi/doskonali Acha, odcienie skory OK,wrecz canonowskie : P
    ozdrawiam...
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Domyślnie

heheh dziękuję wam wszystkim bardzo za opinie
    będę nadal dążyć do tego, aby dostkonalić się w obróbce w PS'ie, ponieważ do tej pory nie mogłam nic robić w tym programie bo komputer stary mialam i sie wieszał :P
    tak więc jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś uwagi, propozycje, zmiany to niech pisze - chętnie poczytam
    Nikon D90| N18-105 3.5-5.6G| N50 1.8| SB-900

Domyślnie

fajną masz stronke na digarcie
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów