Close

Strona 4 z 34 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 332

Wątek: M9 big miszmasz

Domyślnie

Dawaj kolejne fotki!
    Dużo chęci... i DMC-LX3, Metz 36 C-2, Phottix Aster

Zbanowany
    Miasto
    na górce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez burzaa Zobacz posta
    Kod:
     Napisał S4INT  Zobacz post
    O co tu biega? No właśnie o to żeby pokazać obrazki jakie wypluwa M9 - a czy to się komuś podoba czy nie, to już inna kwestia.
    Aaa, to oto chodzi, to dobrze, ja się już bałem że ze mną coś nie teges, że przed monitorem na kolana nie padłem

Same kolorki, fakt, fajne są, tak ładnie nasycone już z puszki
    Dlaczego zakładasz, że musisz paść na kolana, bo fotki zostały zrobione takim, a takim aparatem ?
    To jakieś kompleksy ? Biorąc M9 do reki aureola nie pojawia się nad głową .

>>Ketstian
    nie będę już zmęczał niektórych co bardziej wrażliwych, więc jeszcze tylko dwie pokazujące Funchal na Maderze w dzień po ulewie

z M9

z X1
    Ostatnio edytowane przez Jaipur ; 27-02-2010 o 14:12

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jaipur Zobacz posta
    Dlaczego zakładasz, że musisz paść na kolana, bo fotki zostały zrobione takim, a takim aparatem ?
    Jaipur po co Ty się tłumaczysz !!! to nie są kompleksy tylko krajowa odmiana psa ogrodnika: " sam nie zje, drugiemu nie da i jeszcze stara się obrzydzić "

Plastyka i kolory rewelacyjne, czekam na więcej !!!
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jaipur Zobacz posta
    Biorąc M9 do reki aureola nie pojawia się nad głową .
    I co teraz? Jak odwołam zamówienie to przepadnie zaliczka!
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Zbanowany
    Miasto
    na górce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    I co teraz? Jak odwołam zamówienie to przepadnie zaliczka!
    Jak byłeś świadom, to może przepaść

Domyślnie

bijcie się!
    No mi te zdjęcia podobają się, bo mają unikatową kolorystykę, której w swoim sprzęcie nigdy poprawiać nie mam ochoty (zbyt to dla mnie żmudne, no.. chyba że będę na tym zarabiać) i do tego płaska głębia ostrości z bardzo ciekawym ukazaniem nieostrości.

Dodatkowo najważniejsze - widać, że ten aparat można mieć zawsze przy sobie i z nim nie można stękać 'kurde, gdybym miał lepszy sprzęt..' bo zasadniczo ten jest już wystarczająco dobry.
    Naucz się czytać

Domyślnie

Ech.. to co już wczesniej napisano mozna powtarzać.. jednak kolory sa dla mnie tu drugorzędne, a ta wyśmiana plastyka niesie zdjęcia. Tu jest moc.

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

"plastyka" to tylko wynik połączenia ogniskowej, przesłony, odległości od fotografowanego obiektu, jego usytuowania względem tła i wielkości tego na co pada obraz, w tym wypadku matrycy Oczywiście znaczenie ma też jakość szkieł obiektywu, co przekłada się na ostrość, kontrast.

Domyślnie

Napisał Jaipur Dlaczego zakładasz, że musisz paść na kolana, bo fotki zostały zrobione takim, a takim aparatem ?

Dlaczego zakładasz, że jak ktoś nie pisze samych ochów i achów o M9 to ma kompleksy. Biorąc twój tok rozumowania, to można założyć, że jak ktoś ma parcie na M9 to ma kompleksy, zna kolega to powiedzenie o pewnych gościach i ich dużżżych furach.
    Nie , nie mam najmniejszych kompleksów, aparat robi fajne zdjęcia i to jest faktem, ale mam swoje subiektywne zdanie i uważam, że nie aż tak fajne, kolorystyka nie podoba mi się i tyle, co innego tonalność.
    Ale co tam, przepraszam wszystkich urażonych kolegów z forum że wyraziłem swoje zdanie.
    Już znikam.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Włocławek

Domyślnie

Jaipur, napisz proszę coś o odczuciach z użytkowania X1

Strona 4 z 34 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów