hmmm... dlaczego umieszczając zdjęcie z którego jesteś zadowolony i podskórnie czujesz że jest niezłe, piszesz, że "gniot" echh... imo świetne, czyste wręcz krystalicznie, świeże i przyjemne w odbiorze. Słowem mi się podoba![]()
Szukaj
hmmm... dlaczego umieszczając zdjęcie z którego jesteś zadowolony i podskórnie czujesz że jest niezłe, piszesz, że "gniot" echh... imo świetne, czyste wręcz krystalicznie, świeże i przyjemne w odbiorze. Słowem mi się podoba![]()
błystki, puszka i wydmuszki
No ładnie wypatrzone i zrobione.
Tylko tak się zastanawiam, czy aby z takiego dzbanka jasne, pełne dobrze by podchodziło.
P.S. Za łaciate to ja na razie podziękuję.
...a dzban pełen miodu...ciekawie pokazane..podoba się
Fajnie wyszło - kolor i kadr in plus![]()
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
łe tam poooobijany![]()
Hehe. Na wczorajszym plenerze Sylwek znalazł oponę a Marek (Boryszuk) głośnik. Jakoś weny nie miałem i odpuściłem te motywy. Jak patrzę na Twoje foto to zaczynam żałować. Podoba się znaczy się
Masz na mysli dzbanek?
Na koncu mojej wypowiedzi zamiescilem usmieszek z przymruzeniem oka
Nad tytulem ciagle sie zastanawiam. Nic nie przychodzi mi do glowy. Niby taki poobijany, stary i zapomniany. Musniety porannym sloncem jakby czekal na lepsze czasy a tu nic. Ani lepszych czasow ani tytulu![]()
Dzieki bardzoPozdrawiam
![]()
No masz... jeden nosi na plażę krzesła a drugi dzbanki
Ładne to, podoba się ).
No kurcze blade, zupelnie sie nie spodziewalem czegos takiego, ten dzbanek zupelnie mi sie nie podoba.
Rozumiem, ze to mial byc taki kontrast, ale to nie gra jak dla mnie, malo doswiadczonego amatora
Chyba tylko mi sie nie podoba, ale trudno, musze sie do tego przyznac
pozdrawiam
Michał
Skontaktuj się z nami