Wesołe. Podoba mi się.![]()
Szukaj
To tak.
Zastanawiałem się, czy dzbanek se stał, czyś Ty go postawił. Się mi zda, że albo stał, alboś go tak sprytnie postawił, że nie widać za bardzo śladów stawiania. Co z reszta nie ma większego znaczenia. Bo.
Większość ludzi przeszłaby koło dzbanka myśląc, że miejsce jest brudne, zaśmiecone.
Dlatego, moim zdaniem, Art_Ro nie do końca ma rację pisząc: "Tworzenie takich, sztucznie udziwnionych, na siłę ustawianych kompozycji, zupełnie nie harmonizujących z otoczeniem jest MZ bezsensowne, a nawet bardzo szkodliwe dla rozwoju wrażliwości twórczej", ponieważ tym zdjęciem pokazałeś właśnie, że określoną, rzekłbym nieprzeciętną wrażliwość posiadasz. To zdjęcie jest intertesująco wypatrzone, jest ładne, staranne i poprawnie skomponowane (kompozycja symetryczna doskonale oddaje poczucie spokoju w momencie fotografowania, co z resztą widać po spokojnej wodzie...).
Dodam jeszcze, że mi się podoba.
Świetny pomysł... wykonanie jeszcze lepsze!![]()
telly !
Powrócę ponownie do mojej wypowiedzi, podkreślając raz jeszcze, że nie jest takie działanie twórcze dobrym dla artysty. Przerabialiśmy takie tematy ponad 30-ci lat temu i wiemy, że szkoda na to czasu! Jeżeli zatem nie znajdujemy u Was, młodszego pokolenia, zrozumienia - to przerabiajcie to ponownie, niech i Was także to poboli.
A teraz najważniejsze w tym miejscu!
GUINNESSts, nasz forumowy kolega Tomek, jest bardzo wrażliwym i zdolnym fotografikiem, czego w swoim poście nie podważyłem, a widząc tak ciekawą osobowość, chciałem w ten właśnie sposób, wypowiedzieć się na MZ bardzo ważny temat.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich poszukujących nowych form wypowiedzi twórczej.
Artur_Romankiewicz F80+D200+M645Pro+EIZO L778
Skontaktuj się z nami