Close

Strona 4 z 21 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 209

Wątek: Netbook

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez viper345 Zobacz posta
    Plombe można śmiało zerwać i załadować sobie ram, w serwisie na to nie patrzą. To informacja z serwisu, więc raczej pewna
    jak pisałem wcześniej, potwierdzam to mój wind miał dokładany odwiedził serwis i nie było żadnego problemu.
    trochę złomu w dużym plecaczku.

Domyślnie

no dobra chlopaki, finalnie mam czarnego wiaterka u100. Wszystko chodzi calkiem niezle (szybkosc PSa mnie mile zaskoczyla), ale (moze wymagam za wiele..) czy mozecie mnie oswiecic - jak uzywa sie ACRa majac do dyspozycji te 600px w pionie? Da sie to jakosc posciskac czy poprzesuwac chociaz?

pozdr, Art.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Ja dzisiaj kupiłem lenovo s10 aby mieć bank danych podczas wyjazdów i muszę powiedzieć , że jestem zadowolony .
    nikon d700 ,nikkor 35mm f/2 , nikkor 50mm f/1.8 , sigma 150mm f/2.8 , sb-900 , grip , lowepro slingshot 300 aw , manfrotto 055xprob + 808rc4 , kilka filtrów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArtX Zobacz posta
    czy mozecie mnie oswiecic - jak uzywa sie ACRa majac do dyspozycji te 600px w pionie? Da sie to jakosc posciskac czy poprzesuwac chociaz?

pozdr, Art.
    Dlatego ja używam na U100 RawShootera albo CNX (oczywiście wersja demo ).

Domyślnie

Hej.
    Odswiezam, i wykopuje temat
    Czy ktos ma jakiegos nowego netbooka, i moze go polecic?
    Przymierzam sie wlasnie do zakupu, i chetnie poczytam wasze opinie. Szukam netbooka z przekatna 11", 12", 2gb ram i najchetniej bez lustra. Cena ok.1500zl. Na chwile obecna najfajniejszy jaki znalazlam to Samsung n510, tyle, ze troszke przekracza moj budzet
    Dajcie znac!
    d700

Domyślnie

Nikt? Nic wiecej w temacie Netbookow?
    d700

Domyślnie

Jako fan marki Samsung mogę Ci zaproponować coś bardzo dobrego ale na 10'' matrycy - model N210. Jeśli będziesz go używać z rozsądkiem to czas pracy na baterii Cię powali na łopatki...

http://www.samsung.com/pl/consumer/p...ype=prd_detail

Szybkość jak w pozostałych modelach konkurencji, tu nie różni się niczym bo to podobne podzespoły. Ale już jakość wykonania świetna - dlatego tak lubię Samsunga - płacisz jak za Acera a funkcjonalność i jakość budy jak z górnej półki. Konstrukcja bardzo sztywna, miła klawiatura, ekran matowy, lekki, atomowa bateria - czego chcieć więcej za 1300zl ?
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Jakby ten samsung miał 12" to by było świetnie bo wygląda całkiem przyjemnie.
    Poleci ktoś coś z ekranem 12"-14"?

Domyślnie

Dzieki Nowart za wypowiedz.
    Faktycznie, tez zwrocilam uwage na Samsungi.. Sa bardzo dobrze wykonane, ladne i co najwazniejsze parametry tez maja niezle.
    Szkoda, tylko ze zaledwie 2 netbooki z ich oferty maja wiekszy ekran niz 10" bo 10" matryca jak dla mnie jest jednak ciut za mala..

Cytat Zamieszczone przez loki_p Zobacz posta
    Jakby ten samsung miał 12" to by było świetnie bo wygląda całkiem przyjemnie.
    Poleci ktoś coś z ekranem 12"-14"?
    loki_p - z samsungow z prawie 12" jest bardzo fajny ten, obecnie moj numer jeden
    http://www.samsung.com/pl/consumer/p...ail&returnurl=
    d700

Domyślnie

Zastanow sie nad rozdzielczoscia. Sa netbooki z 1366x768 zamiast 1024x600. Niekiedy ulatwia to prace.

Strona 4 z 21 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów