Szukaj
no dobra chlopaki, finalnie mam czarnego wiaterka u100. Wszystko chodzi calkiem niezle (szybkosc PSa mnie mile zaskoczyla), ale (moze wymagam za wiele..) czy mozecie mnie oswiecic - jak uzywa sie ACRa majac do dyspozycji te 600px w pionie? Da sie to jakosc posciskac czy poprzesuwac chociaz?
pozdr, Art.
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
Ja dzisiaj kupiłem lenovo s10 aby mieć bank danych podczas wyjazdów i muszę powiedzieć , że jestem zadowolony .
nikon d700 ,nikkor 35mm f/2 , nikkor 50mm f/1.8 , sigma 150mm f/2.8 , sb-900 , grip , lowepro slingshot 300 aw , manfrotto 055xprob + 808rc4 , kilka filtrów
Hej.
Odswiezam, i wykopuje temat
Czy ktos ma jakiegos nowego netbooka, i moze go polecic?
Przymierzam sie wlasnie do zakupu, i chetnie poczytam wasze opinie. Szukam netbooka z przekatna 11", 12", 2gb ram i najchetniej bez lustra. Cena ok.1500zl. Na chwile obecna najfajniejszy jaki znalazlam to Samsung n510, tyle, ze troszke przekracza moj budzet
Dajcie znac!
d700
Jako fan marki Samsung mogę Ci zaproponować coś bardzo dobrego ale na 10'' matrycy - model N210. Jeśli będziesz go używać z rozsądkiem to czas pracy na baterii Cię powali na łopatki...
http://www.samsung.com/pl/consumer/p...ype=prd_detail
Szybkość jak w pozostałych modelach konkurencji, tu nie różni się niczym bo to podobne podzespoły. Ale już jakość wykonania świetna - dlatego tak lubię Samsunga - płacisz jak za Acera a funkcjonalność i jakość budy jak z górnej półki. Konstrukcja bardzo sztywna, miła klawiatura, ekran matowy, lekki, atomowa bateria - czego chcieć więcej za 1300zl ?![]()
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
Jakby ten samsung miał 12" to by było świetnie bo wygląda całkiem przyjemnie.
Poleci ktoś coś z ekranem 12"-14"?
Dzieki Nowart za wypowiedz.
Faktycznie, tez zwrocilam uwage na Samsungi.. Sa bardzo dobrze wykonane, ladne i co najwazniejsze parametry tez maja niezle.
Szkoda, tylko ze zaledwie 2 netbooki z ich oferty maja wiekszy ekran niz 10" bo 10" matryca jak dla mnie jest jednak ciut za mala..
loki_p - z samsungow z prawie 12" jest bardzo fajny ten, obecnie moj numer jeden
http://www.samsung.com/pl/consumer/p...ail&returnurl=
d700
Zastanow sie nad rozdzielczoscia. Sa netbooki z 1366x768 zamiast 1024x600. Niekiedy ulatwia to prace.
Skontaktuj się z nami