No właśnie nie do końcapo głębszych rozeznaniach to model 1005 ha
Szukaj
No właśnie nie do końcapo głębszych rozeznaniach to model 1005 ha
1201N bardzo ciezko zdobyc (wiem bo czekam w kolejce na niego od 2 tygodni). Jak dostane to sie podziele wrazeniami (oby to bylo w przyszlym tyg, albo sie zdenerwuje).
nie wiem czy przy cenie wiekszej niz mbp osobiscie bym sie zdecydowal.
ja zonie kupilem toto
olimpijska srebrna edycje i calkiem niezle smiga. tyle ze drozszy od netbookow troche.
jednak wyszedlem z zalozenia zeby kupic raz ale na troche dluzej.
Andrzej
Shao na allegro jest kilka od reki![]()
Czekamy w takim razie na Twoja recenzje. Skrobnij cos, jak juz bedziesz go mial.. co?
d700
Siupes witaj w klubie, ja też właśnie kupiłem Acer z serii Timeline 1810TZ, a miałem wczesniej i MSI Wind U100, i dwa Asusy Eee, tylko już nie pamietam dokłanie modeli, jeden to napewno 701 czyli te pierwsze z matrycami 7 cali, później kupiłem już z 10'', jednak ten Acer to jest w końcu to, o wiele szybszy niz netbooki oparte na Atomie, a równie enegrooszczedny procesor CULV, cienki, równie mały i przynajmniej rozdziałke ma dobrą. I mój model jest z 3GB RAM i dyskiem 500GB ;]
Z tego co widze na allegro to dopiero od wczoraj sa od reki w dobrej ceniewczesniej byly za 2000-2100
ale wczoraj byla wielka dostawa dla wszystkich (wszystkie sklepy jakie obdzwanialem wczesniej czaily sie na ta dostawe wlasnie
). Ja odbieram swojego w poniedzialek
Jak bede go mial to na pewno sie podziele wrazeniami
fakt, ze nie mam go za bardzo do czego porownac (stary lapek centrino z Xp+stacjonarny i7 z win7) ale to nic
![]()
Nie musisz porownywac.. Po prostu opisz swoje wrazenia z uzytkowania
Martwi mnie w nim ta blyszczaca matryca, i to ze wydaje sie byc dosc delikatny.. Co przy duzej mobilnosci takiego netbooka moze skonczyc sie zle![]()
Fajnie bedzie przeczytac co o tym sadza Ci co maja tego asusa, tak wiec czekamy![]()
d700
Ja kupilem Lenovo 10-2 (1GB, 160GB HDD) zamiast fotobanku na podroze. Ale, ze nie lubimy sie z Billem zainstalowalem SL. Wszystko ladnie smiga, lacznie z WIFI.
Ostatnio edytowane przez dzejms ; 13-02-2010 o 12:55
Stopka sropka... wybitnie niekomercyjna.
Ten maluch całkiem ciekawy ;')
http://pclab.pl/news41036.html
Dobra mam dziada!
Pierwsze wrazenia z ogladania w sklepie - klawiatura zachowuje sie ok (na sucho bo jeszcze nie wlaczylem), leciutki, ladnie wykonczony. Kolor duzo ciemniejszy niz na focie (mam niebieski). Zaraz odpalam i zobacze co tam w trawie piszczy. Dzisiaj wieczorem cos skrobne bo do tego czasu powinno smigac wszystko
tylko wifi nie sprawdze bo dopiero routerek zalatwie jutro czy cos.
EDIT: Wrazenia numer 2: po wlaczeniu dzialato juz cos. Obudowa swiecaca ale nie zostaja odciski palcow (przynajmniej moje nie zostaly
). Windows sie instaluje, poki co wszystko jest w jak najlepszym porzadku.
Ostatnio edytowane przez shaolin ; 15-02-2010 o 17:12
Skontaktuj się z nami