Szukaj
mamy to mieć ale za ile i kiedy nie jestem w stanie nic jeszcze powiedzieć![]()
Na początek niedrogim rozwiązaniem może być zakup lampy halogenowej z soczewą fresnel. Duzo tego typu lamp lezy w piwnicach domow kulturyitp.
Mnie udało sie kupic fresnela 2000W i Spot optyczny 1500W w sumie za 100zl. Trzeba tylko popytac.
już takiego fresnela w ofercie ma marko flash, przynajmniej tak mi się wydaje
![]()
D3,85 1.4D,24-70 2.8, 135 2.0, 45 mm tilt/shift,70-200 VRII,profoto proB2x2 pro head x4,mamiya AFD+80mm,45 mm,150mm
Gdzie można dokupić inne szablony pozwalające na uzyskiwanie efektów świetlnych do tego spoota?
W pierwszej kolejności pomyśleć sobie, iż może znajdę firmę, która zrobi mi takie szablony za pomocą wycinarek laserowych, czy też wodnych. Niestety wykonanie tą metoda pojedynczy egzemplarzy szablonów, jest nieopłacalne.
Istotną wadą kobiet jest to, iż tracimy przez nie zbyt wiele czasu, ale jest to najpiękniej stracony czas.
Trzeba poszperać jakie rozmiary mają takie maski innych firm. Zdaje sie że bardzo podobne, a może nawet identyczne. To cieńka blacha, więc w razie milimetrowych niezgodności można dociąć. Te maski noszą w slangu nazwę GOBO
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami