Szukaj
ojej...
jak dla mnie to światło na mocne i modelki nie daly radynie oddałeś klimatu miejsca
Miejsce na sesję genialne. Niestety zbyt ostre światło zabiło klimat. Kadry też mało odkrywcze i modelki widać, że poczatkujące raczej. Życzę powodzenia na kolejnej sesji i radzę eksperymentować z jedną modelką (łatwiej ogarnąć całość).
Jeszcze słowo do pani wiżażystki: moim zdaniem powinna pokusić się o mocniejszy makijaż wieczorowy, ten to taki bardziej na karnawł, ale do zdjęć średnio![]()
Zgadzam sie z powyzszymi uwagamii; dodam jeszcze swoje. Miejscowka faktycznie fajna, ale niestety nie zadbales o szczegoly.
Na meblach widac wiszace cenowki, czy inne metki z opisami, co psuje odbior.
I jak dla mnie w tle jest za duzo szczegolow, mebli, bibelotow, co znacznie odwraca uwage od modelek, moj wzrok za duzo chce ogarnac w tle.
Rozumiem ze tam jest takie skompensowanie rekwizytow, to jakas galeria czy cos w tym stylu, ale dla mnie za duzo dzieje sie na zdjeciach. Pzdr.
D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|
w poznaniu almi decor ma zaporowa cene 10kpln za sesje. ale jak sie ma znajomosci mozna wejsc i pofocic za free.
klimat stylizacji przypomina kiepskiej jakosci lata 80te. napisalbym co jeszcze ale panny troche zabardzo ubrane![]()
pod mode lub wnetrza ciezko to podciagnac by dawalo rade. wizazystka polegla na calej linii. modelki tez nie zachwycily. sztuczne sa do granic mozliwosci. najbardizje polegl fotograf bo z fajnego nie wykorzystal mozliwosci swietngo miejsca i okazji do super zdjec.
jak mozesz to wroc i powtorz sesje ale najpierw ja przemysl.
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
pierwsze co rzuciło mi się w oczy to zbyt mocne światło...
Skontaktuj się z nami