sailor, Ty masz na myśli sesje komercyjne tak? bo z amatorskimi chyba nie ma takiego problemu
Szukaj
sailor, Ty masz na myśli sesje komercyjne tak? bo z amatorskimi chyba nie ma takiego problemu
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Na temat zdjęć wypowiedzieli się już koledzy wyżej. Takim oświetleniem zabiłeś klimat jaki tam panuje, a jest wyjątkowo fajny
Co do sesji w almi to tak jak ktoś wspomniał, wiele zależało od podejścia kierownika danego salonu. Ja pogadałem z kierowniczką Almi w poznańskiej malcie, zostawiłem wizytówke i następnego dnia zadzwonili do mnie z głównej siedziby ze zgodą na przeprowadzenie sesji. Natomiast jak jakiś miesiąc temu pytałem o sesje w Almi w Browarze to w ogóle kierowniczka miała lekko dziwaczne podejście. Wpierw nie chciała uwierzyć że ktokolwiek zgodził się na sesje w salonie (komercyjną czy też nie), a jak zobaczyła zdjęcia na własne oczy na lapku to lekko ją zdziwko wzięło po czym skwitowała ze "i tak coś nie chce mi się wierzyć"Nie wiem jak inaczej mógłbym ją przekonać, no ale cóż. Grzecznie podziękowałem i wyszedłem zostawiając namiary - choć i tak nie spodziewałem się odzewu.
Co do kosztów sesji, w malcie w momencie gdy chciałbym wykorzystać zdjęcia komercyjnie zawołaliby 1000zł.
Niestety...ani nie te modelki, ani nie te ciuchy, ani nie ten make'up, ani nie to swiatlo... a ja tak uwielbiam Almi Decor...ale niestety AlmiDecor tam tez tu nie ma...
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Wszystko wyżej zostało już napisane, ja dodam jedynie, że mam identyczne odczucia i fajnie, że nie muszę tego artykułować.![]()
Skontaktuj się z nami