Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: AlmiDecor

Domyślnie AlmiDecor

Wizaż: Ewa
    Modelki: Natalia i Iza

1

2

3

4

5

Domyślnie

ojej...

Domyślnie

jak dla mnie to światło na mocne i modelki nie daly rady nie oddałeś klimatu miejsca

Domyślnie

Miejsce na sesję genialne. Niestety zbyt ostre światło zabiło klimat. Kadry też mało odkrywcze i modelki widać, że poczatkujące raczej. Życzę powodzenia na kolejnej sesji i radzę eksperymentować z jedną modelką (łatwiej ogarnąć całość).
    Jeszcze słowo do pani wiżażystki: moim zdaniem powinna pokusić się o mocniejszy makijaż wieczorowy, ten to taki bardziej na karnawł, ale do zdjęć średnio

Domyślnie

Zgadzam sie z powyzszymi uwagamii; dodam jeszcze swoje. Miejscowka faktycznie fajna, ale niestety nie zadbales o szczegoly.
    Na meblach widac wiszace cenowki, czy inne metki z opisami, co psuje odbior.
    I jak dla mnie w tle jest za duzo szczegolow, mebli, bibelotow, co znacznie odwraca uwage od modelek, moj wzrok za duzo chce ogarnac w tle.
    Rozumiem ze tam jest takie skompensowanie rekwizytow, to jakas galeria czy cos w tym stylu, ale dla mnie za duzo dzieje sie na zdjeciach. Pzdr.
    D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marek Urbanowski Zobacz posta
    Miejsce na sesję genialne.
    w poznaniu almi decor ma zaporowa cene 10kpln za sesje. ale jak sie ma znajomosci mozna wejsc i pofocic za free.
    klimat stylizacji przypomina kiepskiej jakosci lata 80te. napisalbym co jeszcze ale panny troche zabardzo ubrane
    pod mode lub wnetrza ciezko to podciagnac by dawalo rade. wizazystka polegla na calej linii. modelki tez nie zachwycily. sztuczne sa do granic mozliwosci. najbardizje polegl fotograf bo z fajnego nie wykorzystal mozliwosci swietngo miejsca i okazji do super zdjec.
    jak mozesz to wroc i powtorz sesje ale najpierw ja przemysl.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    klimat stylizacji przypomina kiepskiej jakosci lata 80te. napisalbym co jeszcze ale panny troche zabardzo ubrane

A w temacie, to przed kazda sesja usiadz sobie na spokojnie w domu i zastanow sie co chcesz miec na zdjeciach i rozrysuj sobie kadry

Domyślnie

pierwsze co rzuciło mi się w oczy to zbyt mocne światło...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    w poznaniu almi decor ma zaporowa cene 10kpln za sesje
    Myślę,że o kwestia podejścia właciciela sklepu. Wiem, że w Łodzi ktoś robił i jestem pewien,że nie zapłacił takiej kasy. Widać w Poznaniu chcą mieć z głowy bałagan i zamieszanie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów