Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 60

Wątek: Gabinet cieni

Domyślnie Gabinet cieni

Taki oto pomysł na sesję
    Sesja plenerowa z wczoraj.
    Miejscówka opuszczony szpital psychiatryczny w miejsc. Owińska
    Na zdjęciach członkowie AGF Września.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.
    I na koniec cała czwórka wspaniałych
    D800 | N24-70 | SB900 |

Domyślnie

Czy Ty wcześniej byłeś pensjonariuszem czy personelem tegoż przybytku ? Jak się nie ma nic do powiedzenia to aparat zostawia się w futerale a nie na siłę szuka się tematu który nie istnieje, albo istnieje w głowach tychże pensjonariuszy dlatego stąd moje pytanie na początku.

Domyślnie

Moim zdaniem miejscówkę można wykorzystywać w różny sposób.
    Nie widzę w tym nic złego. Sesja nie miała ukazywać tego co się tam działo ani nie miała mieć żadnego związku ze szpitalem. Zwyczajnie wykorzystałem miejsce na moją wizję zdjęć.
    Z resztą nie tylko takie zdjęcia tam robiłem.
    http://www.nikon.org.pl/showthread.php?t=131417
    D800 | N24-70 | SB900 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kalmar Zobacz posta
    Czy Ty wcześniej byłeś pensjonariuszem czy personelem tegoż przybytku ? Jak się nie ma nic do powiedzenia to aparat zostawia się w futerale a nie na siłę szuka się tematu który nie istnieje, albo istnieje w głowach tychże pensjonariuszy dlatego stąd moje pytanie na początku.
    Drogi kolego chyba sie troche zagalopowales. Fotki prezentuja fajny pomysl na sesje a la komiks (Sin City etc.) i za
    to koledze naleza sie brawa, natomiast to gdzie byly robione ma tutaj wylacznie znaczenie informacyjne.

Domyślnie

I ten pierwszy reportaż był ok ' tutaj zaś nie popisaleś się. Wpadki zdarzają się każdemu.
    Chyba, że efekt propagowania agresji leży w Twojej naturze, ale wolę wierzyć, że to tylko wpadka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kalmar Zobacz posta
    Chyba, że efekt propagowania agresji leży w Twojej naturze, ale wolę wierzyć, że to tylko wpadka.
    Chyba faktycznie nadinterpretujesz trochę.
    D800 | N24-70 | SB900 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu1979 Zobacz posta
    Drogi kolego chyba sie troche zagalopowales. Fotki prezentuja fajny pomysl na sesje a la komiks (Sin City etc.) i za
    to koledze naleza sie brawa, natomiast to gdzie byly robione ma tutaj wylacznie znaczenie informacyjne.
    Co w tej pracy jest fajnego, jeden drugiemu przystawia spluwę, innego się wiesza no i co z tego ma wynikać, komiks ?
    Zadaję sobie proste pytanie o czym to jest, odpowiedź masz w poprzednim moim poście, te obrazy wg mnie propagują agresję. Oceniam przekaz fotografii, a może się nie znam, może niedorosłem do takiej fotografii, za co mocno przepraszam.
    Ostatnio edytowane przez Kalmar ; 07-02-2010 o 14:07

Domyślnie

Tak komiks. Opracowuję właśnie scenariusz aby w ten sposób opowiedzieć krótką historię.
    A zdjęcia to pojedyncze kadry na próbę do oceny zanim zrobię w ten sposób właściwe opowiadanie komiksowe.

P.S według Twojego toku myślenia każdy film akcji i reportaże foto z wojny będą propagowaniem przemocy. Przyznam szczerze, że nie rozumiem Ciebie do końca.
    Ale oczywiście szanuję twoje zdanie choć nie koniecznie się z nim zgadzam.
    Ostatnio edytowane przez Raulo ; 07-02-2010 o 14:11
    D800 | N24-70 | SB900 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Raulo Zobacz posta
    Tak komiks. Opracowuję właśnie scenariusz aby w ten sposób opowiedzieć krótką historię.
    A zdjęcia to pojedyncze kadry na próbę do oceny zanim zrobię w ten sposób właściwe opowiadanie komiksowe.

P.S według Twojego toku myślenia każdy film akcji i reportaże foto z wojny będą propagowaniem przemocy. Przyznam szczerze, że nie rozumiem Ciebie do końca.Ale oczywiście szanuję twoje zdanie choć nie koniecznie się z nim zgadzam.
    To już jest spore nadużycie, tak tego nie sformułowałem.
    Co nie wyklucza, że nie które filmy o przemocy kreują postawy agresywne. Ale rozmawiamy o Twoich fotografiach a nie o jakiś tam reportażach i tego się trzymajmy.

Oszczędny w słowach Awatar TYPEK
    Miasto
    Dublin, Ireland

Domyślnie

odchodząc od waszych dyskusji....
    Osobiście wolę taki secik niż sesje z zażnania barana na święcie dziękczynienia.

Oglądałem tu już wiele fotek, ale te zwracają na siebie uwagę. Ciekawy pomysł zrobiony w bardzo przemyślany sposób. Na +.
    Jestem za!!!
    Nikon D90 N18-105 S501.4

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów