Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 59 z 59

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seamoon Zobacz posta
    99% bardzo chętnie.. często sami chcą byś im zrobił zdjęcie

Mówiąc szczerze to nic mnie nie przeraziło..Byłem indywidualnie..Wiza(25euro - czeka sie 3 dni w Wawie w ambasadzie) i bilet 1300zł i zero planu pełen sponton. Na miejscu hotele srednio 10$/łóżko , w Damaszku trochę drozej 15-30 $ za osobę.Jedzenie, taksówki ,autobusy wszystko dużo tańsze niż w Polsce..Ludzie bezinteresowni i przyjazni naprawde świetnie się tam człowiek czuje. Aparat ..podobnie jak w Turcji otwiera nie jedne drzwi i ułatwia nawiazywanie kontaktów..Nie miałem oporów nigdy i nigdzie..Kraj nie jest jeszcze zdziczały przez turystów jak np Egipt.. nie są namolni i nie próbują na siłe coś sprzedać..
    Mam w planach na wiosnę, zrobić sobie wycieczkę samochodem do Syrii i Jordanii. Chciałbym spędzić w tym rejonie ok. miesiąca. Czy jest coś, co powinienem brać pod uwagę wybierając się tam autem, oczywiście oprócz stylu jazdy lokalnych kierowców?

Domyślnie

Bardzo bardzo fajna fotorelacja.
    Gratuluję.
    Mateusz

Domyślnie

Świetna wyprawa
    Pokoik niczego sobie i u nas w kraju jeszce takie można trafić!!
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Mam w planach na wiosnę, zrobić sobie wycieczkę samochodem do Syrii i Jordanii. Chciałbym spędzić w tym rejonie ok. miesiąca. Czy jest coś, co powinienem brać pod uwagę wybierając się tam autem, oczywiście oprócz stylu jazdy lokalnych kierowców?
    Nie jedź dislem. My zapłaciliśmy blisko 600 dolarów obowiązkowego ubezpieczenia za 20 dni w Syrii. Za benzyniaka jest dużo taniej.
    Benzyna tania jak woda. A co do stylu jazdy lokalsów, to jeśli tylko wyłączy się obawę o zarysowanie bądź pogniecenie auta to jest spoko. Ruch działa płynnie i wcale nie jest tak niebezpiecznie, a i drogi nie są takie złe.
    NIKON Coolpix S510

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Le Sir Zobacz posta
    Nie jedź dislem. My zapłaciliśmy blisko 600 dolarów obowiązkowego ubezpieczenia za 20 dni w Syrii. Za benzyniaka jest dużo taniej.
    Benzyna tania jak woda. A co do stylu jazdy lokalsów, to jeśli tylko wyłączy się obawę o zarysowanie bądź pogniecenie auta to jest spoko. Ruch działa płynnie i wcale nie jest tak niebezpiecznie, a i drogi nie są takie złe.
    Benzyna w Syrii drożeje z roku na rok.., jak bylismy to litr kosztował w przeliczeniu prawie 3zł ,więc woda jest jednak tańsza .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seamoon Zobacz posta
    Benzyna w Syrii drożeje z roku na rok.., jak bylismy to litr kosztował w przeliczeniu prawie 3zł ,więc woda jest jednak tańsza .
    Nie pamiętam już dokładnie, ale w lutym ropa kosztowała chyba 1,25 pieniążków w szlaczki
    Po powrocie do Turcji mieliśmy wrażenie, że syryjskie paliwo było niemal rozdawane za darmo
    NIKON Coolpix S510

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Le Sir Zobacz posta
    Nie pamiętam już dokładnie, ale w lutym ropa kosztowała chyba 1,25 pieniążków w szlaczki
    Po powrocie do Turcji mieliśmy wrażenie, że syryjskie paliwo było niemal rozdawane za darmo
    W porónaniu z Turcją to napewno . , 4 lata temu jak byłem Turcji to benzyna kosztowala tam 7-8zł - kosmos normalnie ..,szczególnie dla nichbo wiadomo ile zarabiają ..

Domyślnie

bardzo ładne zdjęica
    Zapraszam wszystkich do odwiedzania !
    www.fotomediasport.pl | www.rafalrusek.pl | www.PRESSFOCUS.pl
    POLUB NASZ PROFIL NA FB ------> FOTOMEDIASPORT

Domyślnie

Przepiękne te zdjęcia,z miłą chęcią obejrzałem wszystkie.Pozostaje tylko tam pojechać.Pozdrawiam.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów