Close

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 59

Domyślnie

ŚWIETNE zdjęcia. Bardzo dobre kadry...na 28 nawet "bekstejdz" się znalazł

Domyślnie

Gratuluję! Bardzo udany set. Świetne barwy. Własnie wróciłem z Egiptu i porównując nasze zdjęcia widze, że musze jeszcze nad swoimi popracować.

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Nie napisze nic odkrywczego - świetny reportaż, wiele zdjęć broni się jako pojedyncze, mocne kadry... Trafiasz, jak widać nie tylko do mnie... Szacun...

Domyślnie

świetne...
    pytanie - jak reagują miejscowi na pytania dotyczące wykonania portretów?

Domyślnie

Świetna robota - oglądałem z przyjemnością
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Rycerz
    Gość

Domyślnie

kilka naprawde świetnych kadrów! ale za duzo cyferek do wymieniania...
    widok z okna hotelu jak i sam pokój genialny
    urzekła mnie też zabawa dzieci na butelce, i to że nie miałes oporów wyciagac aparat w wielu ciekawych miejscach...ludzie chyba sympatyczni? przynajmniej nie widac żeby cie ktoś gonił?
    ja miałem to szczescie byc w Turcji pod granicą z Syrią i widziałem juz te klimaty
    byłes prywatnie ? z grupą? sam? ile to kosztuje? co cie przeraziło w Syrii? itp. podziel sie troche doswiadczeniem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elmo Zobacz posta
    świetne...
    pytanie - jak reagują miejscowi na pytania dotyczące wykonania portretów?
    99% bardzo chętnie.. często sami chcą byś im zrobił zdjęcie
    Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    kilka naprawde świetnych kadrów! ale za duzo cyferek do wymieniania...
    widok z okna hotelu jak i sam pokój genialny
    urzekła mnie też zabawa dzieci na butelce, i to że nie miałes oporów wyciagac aparat w wielu ciekawych miejscach...ludzie chyba sympatyczni? przynajmniej nie widac żeby cie ktoś gonił?
    ja miałem to szczescie byc w Turcji pod granicą z Syrią i widziałem juz te klimaty
    byłes prywatnie ? z grupą? sam? ile to kosztuje? co cie przeraziło w Syrii? itp. podziel sie troche doswiadczeniem...
    Mówiąc szczerze to nic mnie nie przeraziło..Byłem indywidualnie..Wiza(25euro - czeka sie 3 dni w Wawie w ambasadzie) i bilet 1300zł i zero planu pełen sponton. Na miejscu hotele srednio 10$/łóżko , w Damaszku trochę drozej 15-30 $ za osobę.Jedzenie, taksówki ,autobusy wszystko dużo tańsze niż w Polsce..Ludzie bezinteresowni i przyjazni naprawde świetnie się tam człowiek czuje. Aparat ..podobnie jak w Turcji otwiera nie jedne drzwi i ułatwia nawiazywanie kontaktów..Nie miałem oporów nigdy i nigdzie..Kraj nie jest jeszcze zdziczały przez turystów jak np Egipt.. nie są namolni i nie próbują na siłe coś sprzedać..

Oszczędny w słowach Awatar kleszcz5
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Piękne zdjęcia.
    D800|D700|Z16 2.8|N20 2.8|N50 1.4|T28-75 2.8|N70-300vr|SB900|Cokin

maciekkur
    Gość

Domyślnie

fotorelacja rewelacja

Domyślnie

Cóż można powiedzieć, naprawdę świetne foty. Sam planuje się wybrać do Syrii i myślę, że w przyszłym roku uderzę w tamte rejony.
    W jakim terminie byłeś tam ?
    D200 + N 70-210 4-5.6 + T 17-50 2.8 + S 30 1.4

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów