przełom pazdziernika i listopada
Szukaj
przełom pazdziernika i listopada
Cześć.
Widzę nie lada sztukę w wykorzystaniu rybiego oczka. Jakimi szkiełkami dysponowałeś?
Fotorelacja tak dobra iż niemalże się rozpłakałem po ostatnim zdjęciu że więcej nie ma.
Pozdrawiam
Wielki szacun!
Fajny album można z tego zrobić i wydac.
Dużo sprzętu, mało czasu
Jak na 16mm to całkiem niezłe zniekształcenia perspektywy.
Cóż, mam spory sentyment do przedstawionych przez Ciebie okolic, stąd może właśnie ta łezka w oku.
Jakkolwiek - czekam na kontynuację.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 14-12-2009 o 21:44 Powód: pis.
Mnie troszkę te zniekształcenia perspektywy przeszkadzają, np. w świątyni, niemniej jednak set świetny. Poruszyły mnie zwłaszcza portrety, niezłe zdjęcie burzy, ... można by powymieniaćGratulacje
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 14-12-2009 o 21:44 Powód: pis.
czarująco...
pozdrawiam,
CEZAR
Magiczne !!!
Samsung GX-1S|D300|SB-800|YH-324 + 327RC2|MeiKe MK-D300|Kata 3N1-30
relacja jak najbardziej OK pogratulować. Pytanie z innej beczki byliście indywidualnie czy z biurem?
Jakie koszta na miejscu tzn. ten wyrąbany w kosmos hotel, papu itd
Jak sprawa z wynajęciem auta lub przejazdami po kraju?
jaką walutę preferują usd, euro czy lokalne funciaki?
no i najważniejsze czy wszelkie znaki bytności w izraelu dyskwalifikują podróżnych?
właśnie syria miała być w styczniu niestety zachciało mi się wcześniej jordanię i izrael (tfu) zobaczyć i stemple są niestety
będę zobowiązany za informację
pozdrawiam
D700 N 24-70 + inne klamoty
Fajnie sie oglada,b.lubie Syrie,polecam na wlasna reke.Tylko moze we wrzesniu lub maj,czerwiec-dzien dluzszy.
Hotele roznie-od 5usd za osobe lekki hardkor,za 10usd osoba juz wypas-klima,lazienka,tv.
W Damaszku drozej ok 15usd.
Zarcie tanie od 0.5usd szałerma,falafel do 5usd za duuuzy obiadek-baranina,salatki,napoje,chleb.Oczywiscie w tanich knajpkach.Pyszne soki i koktajle od 0.5usd za 0.5l.
Waluta bez znaczenia,jest juz troche bankomatow(visa).
Kraj maly ,wszedzie dojedziesz autobusem lub pociagiem,w miejsca mniej uczeszczane zawsze mozna wynajac taxi.
Niestety Polo musisz zmienic paszport!
Kuba
Skontaktuj się z nami