Close

Strona 61 z 109 PierwszyPierwszy ... 1151596061626371 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 601 do 610 z 1084

Wątek: Perly Allegro

Domyślnie

Bardzo Miły Pan, to podmieniony nick, żeby nie ujawnić prawdziwego kupującego:P
    Pozdrawiam, Kamil
    Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Le Sir Zobacz posta
    woytec60 uwierz Całą akcję przeprowadzili moi znajomi
    Oczywiście "Bardzo Miły Pan Co Kupił Charliego" nazywał się nieco inaczej, ale nie o to tu chodzi
    Oczywiście.
    Trudno mi jednak uwierzyć, ze ktoś najpierw wylicytował kukłę z gazety za 300 złotych a potem wdał się durną utarczkę, ze świetnie się bawiącymi całym zajściem chłopakami
    No ale są różne typy...
    pozdrawiam, Wojtek

Domyślnie

co do charliego to bardzo dobrze, że koledzy nie popuścili i nie odwołali oferty miłego pana... nie ma nic gorszego na allegro jak ludzie, którzy licytują dla żartów(zresztą całe allegro traktują jak plac zabaw) a potem odwołują oferty. brawo

Domyślnie

A moim zdaniem studenciaki-cwaniaki zaprezentowali sie jak typowy (*@#$%^&**#@!%#%&^$&@%@^%#@%@*#@*(#(@#&@(*#^@^#%@^ ) i tak bym ich określił. A Pan co kupil jednorozca zamiast prosic cwela o wycofanie aukcji powinien zrobic to odgornie z allegro. Da sie, bo mialem podobny przypadek, gdy z mojego konta ktos zalicytowal auta z TURBO za 1 mln zł.
    2x D750 | 2x MB-D16 | SB-800 | SB-900 | N24-70/2.8 | N80-200/2.8 AF-S

Domyślnie

Redskull wg mnie trzeba rozgraniczyć 2 sytuacje:
    1-gdy ktoś włamuje się tobie na konto i z niego dokonuje zakupów - oczywiście to nie podlega dyskusji i wiadomym jest, że aukcję powinno się odwołać, jeśli dotyczyłoby to tego przypadku to studenci zachowaliby się jak #@#$^@^
    2-gdy ktoś ma niezły ubaw, licytuje różne rzeczy "dla jaj", daje największe oferty a potem nie płaci/wycofuje się, wtedy wystawiający traci opłaty za wystawienie aukcji jak i również zainteresowanych/obserwujących, itp. Pomijając fakt, że akurat aukcja sama w sobie jest żartem, przynajmniej wg mnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slkr Zobacz posta
    Redskull wg mnie trzeba rozgraniczyć 2 sytuacje:
    1-gdy ktoś włamuje się tobie na konto i z niego dokonuje zakupów - oczywiście to nie podlega dyskusji i wiadomym jest, że aukcję powinno się odwołać, jeśli dotyczyłoby to tego przypadku to studenci zachowaliby się jak #@#$^@^
    2-gdy ktoś ma niezły ubaw, licytuje różne rzeczy "dla jaj", daje największe oferty a potem nie płaci/wycofuje się, wtedy wystawiający traci opłaty za wystawienie aukcji jak i również zainteresowanych/obserwujących, itp. Pomijając fakt, że akurat aukcja sama w sobie jest żartem, przynajmniej wg mnie.
    Przeciez kupujący tłumaczył się własnie wtargnięciam na konto, wiec tylko bezczelnosc i zachlannosc pseudoprawnikow zaognila sytuacje. To ze gosc wyskoczyl z formulka z wikipedii, to tez jakas komedia, ale tak sie takich spraw nie zalatwia
    2x D750 | 2x MB-D16 | SB-800 | SB-900 | N24-70/2.8 | N80-200/2.8 AF-S

Domyślnie

i jeśli faktycznie za kupującego się ktoś podszył to tak jak mówiłem, zachowali się beznadziejnie, ale moim zdaniem z rozmowy to nie wynika, gdyż:
    -gościu zaczął mówić, że ktoś za niego zalicytował dopiero gdy dostał linka z punktem regulaminu allegro, że bez ważnego powodu sprzedający nie musi wycofać aukcji
    -jeśli ktoś za niego by zalicytował to w pierwszej wiadomości nie napisałby "proszę wycofać moją ofertę-pomyłka" tylko myślę, że osoba której włamano się na konto wyjaśniła by całą sytuację od razu
    -jeśli nie byłoby w tym jego winy i byłby tego świadomy to raczej nie wpłaciłby pieniędzy
    -zwróciłby się do allegro o wycofanie jego oferty i o pomoc, skoro tego nie zrobił śmiem twierdzić, że taki fakt nie zaistniał.
    Jednak każdy inaczej może zinterpretować tą rozmowę i fakty, ja zinterpretowałem tak, ty inaczej. Nie ma o co walczyć i tak już się mały OT zrobił
    Pozdrawiam

Domyślnie

Generalnie palenia nie polecam ale jeżeli jest ktoś kto lubi i ma trochę grosza to niech rzuci okiem na to

http://www.allegro.pl/item895637122_...ne_z_1981.html

Domyślnie

oj skarbusy sie do niego przyczepia

jak moze handlowac petami ktore nie maja banderoli????

paka dla niego murowana

Domyślnie

Wiecie co można założyć na Canona? Ja się dziś dowiedziałem ze zdjęcia:
    http://allegro.pl/item904024401_cano..._stanie_1.html

--
    A tutaj aparat Kanon: http://allegro.pl/item897728361_aparat_kanon.html

Ciekawe kiedy na allegro pojawią się aparaty Nicon
    Ostatnio edytowane przez KaeF ; 01-02-2010 o 18:25
    Pozdrawiam, Kamil
    Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25

Strona 61 z 109 PierwszyPierwszy ... 1151596061626371 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów