Bardzo Miły Pan, to podmieniony nick, żeby nie ujawnić prawdziwego kupującego:P
Szukaj
Bardzo Miły Pan, to podmieniony nick, żeby nie ujawnić prawdziwego kupującego:P
Pozdrawiam, Kamil
Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25
co do charliego to bardzo dobrze, że koledzy nie popuścili i nie odwołali oferty miłego pana... nie ma nic gorszego na allegro jak ludzie, którzy licytują dla żartów(zresztą całe allegro traktują jak plac zabaw) a potem odwołują oferty. brawo
A moim zdaniem studenciaki-cwaniaki zaprezentowali sie jak typowy (*@#$%^&**#@!%#%&^$&@%@^%#@%@*#@*(#(@#&@(*#^@^#%@^ ) i tak bym ich określił. A Pan co kupil jednorozca zamiast prosic cwela o wycofanie aukcji powinien zrobic to odgornie z allegro. Da sie, bo mialem podobny przypadek, gdy z mojego konta ktos zalicytowal auta z TURBO za 1 mln zł.
2x D750 | 2x MB-D16 | SB-800 | SB-900 | N24-70/2.8 | N80-200/2.8 AF-S
Redskull wg mnie trzeba rozgraniczyć 2 sytuacje:
1-gdy ktoś włamuje się tobie na konto i z niego dokonuje zakupów - oczywiście to nie podlega dyskusji i wiadomym jest, że aukcję powinno się odwołać, jeśli dotyczyłoby to tego przypadku to studenci zachowaliby się jak #@#$^@^
2-gdy ktoś ma niezły ubaw, licytuje różne rzeczy "dla jaj", daje największe oferty a potem nie płaci/wycofuje się, wtedy wystawiający traci opłaty za wystawienie aukcji jak i również zainteresowanych/obserwujących, itp. Pomijając fakt, że akurat aukcja sama w sobie jest żartem, przynajmniej wg mnie.
2x D750 | 2x MB-D16 | SB-800 | SB-900 | N24-70/2.8 | N80-200/2.8 AF-S
i jeśli faktycznie za kupującego się ktoś podszył to tak jak mówiłem, zachowali się beznadziejnie, ale moim zdaniem z rozmowy to nie wynika, gdyż:
-gościu zaczął mówić, że ktoś za niego zalicytował dopiero gdy dostał linka z punktem regulaminu allegro, że bez ważnego powodu sprzedający nie musi wycofać aukcji
-jeśli ktoś za niego by zalicytował to w pierwszej wiadomości nie napisałby "proszę wycofać moją ofertę-pomyłka" tylko myślę, że osoba której włamano się na konto wyjaśniła by całą sytuację od razu
-jeśli nie byłoby w tym jego winy i byłby tego świadomy to raczej nie wpłaciłby pieniędzy
-zwróciłby się do allegro o wycofanie jego oferty i o pomoc, skoro tego nie zrobił śmiem twierdzić, że taki fakt nie zaistniał.
Jednak każdy inaczej może zinterpretować tą rozmowę i fakty, ja zinterpretowałem tak, ty inaczej. Nie ma o co walczyći tak już się mały OT zrobił
Pozdrawiam
Generalnie palenia nie polecam ale jeżeli jest ktoś kto lubi i ma trochę grosza to niech rzuci okiem na to
http://www.allegro.pl/item895637122_...ne_z_1981.html
oj skarbusy sie do niego przyczepia
jak moze handlowac petami ktore nie maja banderoli????
paka dla niego murowana
Wiecie co można założyć na Canona? Ja się dziś dowiedziałem ze zdjęcia:
http://allegro.pl/item904024401_cano..._stanie_1.html
--
A tutaj aparat Kanon: http://allegro.pl/item897728361_aparat_kanon.html
Ciekawe kiedy na allegro pojawią się aparaty Nicon![]()
Ostatnio edytowane przez KaeF ; 01-02-2010 o 18:25
Pozdrawiam, Kamil
Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25
Skontaktuj się z nami