Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SzymonWojciechowski Zobacz posta
    To się chłopaki bawią! :]
    Zdjęcia ekstra - faktycznie szkoda że tak ciekawie rozwijająca się akcja utknęła w miejscu. Liczyłem na jakieś foty gdzie widaćjak ktoś leci z piłk, a tłum go goni i oczywiście na sam finał czyli w tym roku skok do wody.
    Życzę wytrwałości w kolejnej "edycji". :]
    heh chcial bym moc przewidywac przyszlosc, zeby zrobic odpowiednie zdjecie fota nr 13 i 14 przedstawia ostatnie chwile przed ucieczka zawodnika Doonies...ja stalem za tlumem, gdybym stal przed czyli na drodze to pewnie jescze nie byl bym w stanie pisac, ba pewnie jeszcze w szpitalu bym lezal. ci goscie sa w totalnym amoku i nie zwazaja doslownie na nic i na nikogo jak walcza o pilke wierzcie mi, ze stado rozpedzonych bykow jest mniej grozne niz gracze BA byki przebiegna, a ci zostana w miejscu kotlujac sie i nie wazne czy ktos na ziemi lezy...aby tylko pilke uwolnic...

dla zainteresowanych www.bagame.com strona lokalnego fotografa, ktory dodatkowo produkuje kalendarze i ksiazki no i sprzedaje odbitki z BA. mozna sobie zobaczyc jak to z czterech aparatow bylo zrobione. 7 zdjeice na glownej stronie, gos w niebieskim garniturku rzucajacy pilke. ten koles z wysoko wyciagnietym aparatem to ja

Domyślnie

Dales czadu! Zastanawia mnie tylko jakie druzyny graly kiedy nie bylo jeszcze samolotow?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Dales czadu! Zastanawia mnie tylko jakie druzyny graly kiedy nie bylo jeszcze samolotow?
    zanim pojawily sie samoloty druzyny dzielily sie tak samo z malym wyjatkiem. kiedys byly bramy miasta i ktorzy wjechali do niego od gory to Uppies, a od dolu Doonies (UP-THE GATES or DOWN-THE-GATES), ale jak sie zaczelo wszystko mieszac, zaczelo naplywac wiecej ludnosci przeprowadzki i takie tam iine nadal pozostano przy Uppies I Doonies, ale tu juz chodzi o tych co przybyli samolotami lub promami...

Domyślnie

Reportaż jakich mi tu, na forum bardzo brakuje. Świetnie oddane emocje, fajne kadry. Super.

Domyślnie

wow z całą pewnością jeden z lepszych rep jakie na forum widziałem. Są emocje, dobre kadry i uczucie jakby się tam było. brawo
    D..., F... i cała masa szkła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    jest to mieszanka pilki noznej, rugby, boksu i wolnej amerykanki polamane zebra, nosy, popodbijane oczy to norma, tak samo jak podduszanie, ciaganie za uszy, wkladanie palcow do nosa. jednym slowem najbrutalniejsza gra jaka kiedy kolwiek obserwowalem.
    Szkoda tylko, że tej brutalności na zdjęciach nie widac. Liczyłem na jakieś mordobicia. Mimo to reportaż świetny! Chciałbym kiedyś zobaczyc to w realu.
    Pozdrawiam.
    Darek Bagiński.
    Blog

Domyślnie

Fajne zdjęcia, choć zabrakło samej akcji.

Domyślnie

oryginalna temtyka nie słyszałem nigdy o czymś takim, bardzo interesujące, choć ze zdjęć wynika że cała gra przypomina bardziej mocny koncert rockowy, nie widać tutaj żadnej dynamiki - akcji poza efektem podobnym do zmasowanego pogo

pozdrawiam
    Moje zdjęcia to tylko mały wycinek tego czym jestem a zarazem jedyna część tego co po mnie pozostanie.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów