świetne zdjęcia!!
Szukaj
świetne zdjęcia!!
Nikon D90| N18-105 3.5-5.6G| N50 1.8| SB-900
Dales czadu! Zastanawia mnie tylko jakie druzyny graly kiedy nie bylo jeszcze samolotow?
Nikon http://greg77.com/
zanim pojawily sie samoloty druzyny dzielily sie tak samo z malym wyjatkiem. kiedys byly bramy miasta i ktorzy wjechali do niego od gory to Uppies, a od dolu Doonies (UP-THE GATES or DOWN-THE-GATES), ale jak sie zaczelo wszystko mieszac, zaczelo naplywac wiecej ludnosci przeprowadzki i takie tam iine nadal pozostano przy Uppies I Doonies, ale tu juz chodzi o tych co przybyli samolotami lub promami...
Reportaż jakich mi tu, na forum bardzo brakuje. Świetnie oddane emocje, fajne kadry. Super.
wow z całą pewnością jeden z lepszych rep jakie na forum widziałem. Są emocje, dobre kadry i uczucie jakby się tam było. brawo
D..., F... i cała masa szkła
Fajne zdjęcia, choć zabrakło samej akcji.
oryginalna temtyka nie słyszałem nigdy o czymś takim, bardzo interesujące, choć ze zdjęć wynika że cała gra przypomina bardziej mocny koncert rockowy, nie widać tutaj żadnej dynamiki - akcji poza efektem podobnym do zmasowanego pogo
pozdrawiam![]()
Moje zdjęcia to tylko mały wycinek tego czym jestem a zarazem jedyna część tego co po mnie pozostanie.
Skontaktuj się z nami