nem czyścisz monitor. Daj proszę linka gdzie jest tego więcej !
Szukaj
nem czyścisz monitor. Daj proszę linka gdzie jest tego więcej !
System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
Pozdrawiam Marek
Chodziło mi o te odpowiedzi na kretyńskie pytania o Australię głównie od ludzi z USA i UK ale koza też dobra.
System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
Pozdrawiam Marek
Niestety nie wiem gdzie można więcej takich rarytasów zasmakować, ale ten konkretny pochodzi z http://mebelki.zoni.pl/
Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie
Jest tego trochę więcej tutaj :http://dan.hersam.com/2004/07/28/australian-tourism/
Jak odróżnić gatunki niedźwiedzia? (metoda praktyczna)
Najpierw trzeba znaleźć niedźwiedzia, podejść do niego po cichutku.
Następnie spie**alamy i teraz:
- jeżeli spie**alamy, a niedźwiedź nie goni nas to jest to miś pluszowy
- jeżeli spie**alamy na drzewo, a niedźwiedź wchodzi za nami to jest to niedźwiedź brunatny
- jeżeli spie**alamy na drzewo, a niedźwiedź zaczyna nim trząść tak,że spadamy w jego łapska, to jest to niedźwiedź Grizzly
- jeżeli spie**alamy na drzewo, a niedźwiedź wspina się za nami i wpieprza liście to jest to miś Koala
- jeżeli spie**alamy i nigdzie nie ma drzew to jest to niedźwiedź polarny...
- a jak spie**alamy, a niedźwiedź zaczyna płakać, to jest to miś Kolargol - największa ci*a wśród niedźwiedzi!
N
pozdrawiam, Wojtek
Czym się różni mózg mężczyzny od mózgu kobiety...
It is a very valid point!
Dlaczego te cholerne unie polsko-litewskie musiały się zdarzać? Te zabory, te zjednoczenia, te sejmiki i bitwy.
Byłby święty spokój. Zresztą cała ta nauka historii to zawracanie d.... Każdy naród musi się wkuwać na pamięć że jest tym jedynym wybranym narodem, tym jedynym namaszczonym, a wszyscy inni to nikczemni zdrajcy i wrogowie.
Już w szkole na historii zaczyna się ta nacjolalistyczna propaganda, to dzielenie ludzi na my-oni.
Czy nie można zlikwidować wszystkich tych narodowych historii i zacząć nauczać po prostu ogólnej historii światowej? Gdzie każdy człowiek jest równy, gdzie czy Polak, czy Chińczyk, czy Gabończyk, to jeden i ten sam człowiek?
Skontaktuj się z nami