Close

Strona 575 z 1948 PierwszyPierwszy ... 7547552556557357457557657758562567510751575 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5 741 do 5 750 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

nem czyścisz monitor. Daj proszę linka gdzie jest tego więcej !
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marbed Zobacz posta
    nem czyścisz monitor. Daj proszę linka gdzie jest tego więcej !
    Jeżeli chodzi Ci o kozę, to kolega Borowa nade mną. Czyści nam obu
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

Chodziło mi o te odpowiedzi na kretyńskie pytania o Australię głównie od ludzi z USA i UK ale koza też dobra.
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marbed Zobacz posta
    Chodziło mi o te odpowiedzi na kretyńskie pytania o Australię głównie od ludzi z USA i UK ale koza też dobra.
    Niestety nie wiem gdzie można więcej takich rarytasów zasmakować, ale ten konkretny pochodzi z http://mebelki.zoni.pl/
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Rozmowny Awatar iahveh
    Miasto
    Druga gwiazda na prawo, i prosto, aż do poranka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nem Zobacz posta
    Niestety nie wiem gdzie można więcej takich rarytasów zasmakować, ale ten konkretny pochodzi z http://mebelki.zoni.pl/

Jest tego trochę więcej tutaj :http://dan.hersam.com/2004/07/28/australian-tourism/

Domyślnie

Jak odróżnić gatunki niedźwiedzia? (metoda praktyczna)

Najpierw trzeba znaleźć niedźwiedzia, podejść do niego po cichutku.
    Następnie spie**alamy i teraz:
    - jeżeli spie**alamy, a niedźwiedź nie goni nas to jest to miś pluszowy
    - jeżeli spie**alamy na drzewo, a niedźwiedź wchodzi za nami to jest to niedźwiedź brunatny
    - jeżeli spie**alamy na drzewo, a niedźwiedź zaczyna nim trząść tak,że spadamy w jego łapska, to jest to niedźwiedź Grizzly
    - jeżeli spie**alamy na drzewo, a niedźwiedź wspina się za nami i wpieprza liście to jest to miś Koala
    - jeżeli spie**alamy i nigdzie nie ma drzew to jest to niedźwiedź polarny...
    - a jak spie**alamy, a niedźwiedź zaczyna płakać, to jest to miś Kolargol - największa ci*a wśród niedźwiedzi!
    N

Domyślnie

Czym się różni mózg mężczyzny od mózgu kobiety...

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    It is a very valid point!
    Dlaczego te cholerne unie polsko-litewskie musiały się zdarzać? Te zabory, te zjednoczenia, te sejmiki i bitwy.
    Byłby święty spokój. Zresztą cała ta nauka historii to zawracanie d.... Każdy naród musi się wkuwać na pamięć że jest tym jedynym wybranym narodem, tym jedynym namaszczonym, a wszyscy inni to nikczemni zdrajcy i wrogowie.
    Już w szkole na historii zaczyna się ta nacjolalistyczna propaganda, to dzielenie ludzi na my-oni.
    Czy nie można zlikwidować wszystkich tych narodowych historii i zacząć nauczać po prostu ogólnej historii światowej? Gdzie każdy człowiek jest równy, gdzie czy Polak, czy Chińczyk, czy Gabończyk, to jeden i ten sam człowiek?

Strona 575 z 1948 PierwszyPierwszy ... 7547552556557357457557657758562567510751575 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów