Close

Strona 576 z 1948 PierwszyPierwszy ... 7647652656657457557657757858662667610761576 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5 751 do 5 760 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    It is a very valid point!
    Dlaczego te cholerne unie polsko-litewskie musiały się zdarzać? Te zabory, te zjednoczenia, te sejmiki i bitwy.
    Byłby święty spokój. Zresztą cała ta nauka historii to zawracanie d.... Każdy naród musi się wkuwać na pamięć że jest tym jedynym wybranym narodem, tym jedynym namaszczonym, a wszyscy inni to nikczemni zdrajcy i wrogowie.
    Już w szkole na historii zaczyna się ta nacjolalistyczna propaganda, to dzielenie ludzi na my-oni.
    Czy nie można zlikwidować wszystkich tych narodowych historii i zacząć nauczać po prostu ogólnej historii światowej? Gdzie każdy człowiek jest równy, gdzie czy Polak, czy Chińczyk, czy Gabończyk, to jeden i ten sam człowiek?
    Eeee, no fakt. Ale tutaj humor mamy?
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    It is a very valid point!
    Dlaczego te cholerne unie polsko-litewskie musiały się zdarzać? Te zabory, te zjednoczenia, te sejmiki i bitwy.
    Byłby święty spokój. Zresztą cała ta nauka historii to zawracanie d.... Każdy naród musi się wkuwać na pamięć że jest tym jedynym wybranym narodem, tym jedynym namaszczonym, a wszyscy inni to nikczemni zdrajcy i wrogowie.
    Już w szkole na historii zaczyna się ta nacjolalistyczna propaganda, to dzielenie ludzi na my-oni.
    Czy nie można zlikwidować wszystkich tych narodowych historii i zacząć nauczać po prostu ogólnej historii światowej? Gdzie każdy człowiek jest równy, gdzie czy Polak, czy Chińczyk, czy Gabończyk, to jeden i ten sam człowiek?
    i my wówczas będą wszyscy ludzie, a oni to będą ufocy
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Pewnie już kiedyś było, ale może ktoś nie widział i chce skorzystać z okazji ? http://allegro.pl/item838815783_odmi..._promocja.html

Domyślnie

letni podryw:

Nie wiem jak sie filmy wrzuca wiec daje link

http://www.youtube.com/watch?v=2CVzh3K29TQ

"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."

Domyślnie

Przy tej okazji: mały offtop: ja też nie wiem - może ktoś szybciutko wyjaśnić: jak?
    Nikon + duperele aaa... - no i Holga...
    Blog AgaPe

Domyślnie

Przy tej okazji: mały offtop: ja też nie wiem - może ktoś szybciutko wyjaśnić: jak?

Proszę bardzo:
    http://forum.nikon.org.pl/misc.php?do=bbcode
    Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30

Rozmowny Awatar iahveh
    Miasto
    Druga gwiazda na prawo, i prosto, aż do poranka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARTINK Zobacz posta
    letni podryw:

http://www.youtube.com/watch?v=2CVzh3K29TQ
    Wrzuca się tak:

[ youtube]2CVzh3K29TQ[/ youtube] - w przypadku filmiku powyżej - należy tylko usunąć spacje z nawiasów.

P.S.: Było
    Ostatnio edytowane przez iahveh ; 16-12-2009 o 00:13

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iahveh Zobacz posta
    P.S.: Było
    Wiem, strona 590

Dzieki za instukcje

tzn. juz wiem, ze bylo - spore braki mam w tym watku i zaczalem czytac wstecz... swoja droga ciekawe czy ktos jest tu na biezaco.
    Ostatnio edytowane przez MARTINK ; 16-12-2009 o 00:36

"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."

Domyślnie

Ja jestem Przeczytałem cały wątek.
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Korchez Zobacz posta
    Ja jestem Przeczytałem cały wątek.
    Dobre!
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Strona 576 z 1948 PierwszyPierwszy ... 7647652656657457557657757858662667610761576 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów