Close

Strona 525 z 1948 PierwszyPierwszy ... 2542547551552352452552652753557562510251525 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5 241 do 5 250 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez linkil Zobacz posta
    -Panie doktorze,strasznie bolą mnie bimbole.

-AB
    -Co to znaczy
    -Amputować Bimbole...Ale to jeszcze nie koniec złych wieści, patrz tu

pozdr.

Ej chopie, chopie.
    Nie AB tylko OB (obciąć a nie amputować)

Domyślnie

nie wiem czy było z niesmiertelnego Basha

<absinth> omg
    <absinth> moj stary przeszedl cale call of duty
    <misiek> co w tym zlego lub dziwnego?
    <absinth> ta, ale on w przedostaniej misji sie mnieu pyta czy mozna colta na inna bron zmienic
    Prawdziwi faceci nie jedzą miodu. Oni żują pszczoły.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hegemon23 Zobacz posta
    nie wiem czy było z niesmiertelnego Basha

<absinth> omg
    <absinth> moj stary przeszedl cale call of duty
    <misiek> co w tym zlego lub dziwnego?
    <absinth> ta, ale on w przedostaniej misji sie mnieu pyta czy mozna colta na inna bron zmienic

Oszczędny w słowach Awatar szela
    Miasto
    Dublin/Żory

Domyślnie

Ostatnio edytowane przez woytec60 ; 16-11-2009 o 21:15
    pozdrawiam, Wojtek

Domyślnie

Pojecha³em se ja ma³o radoœnie (leje, póŸno i w ogóle...) na stacjê benzynow¹, bo jest to jedyny w okolicy sklep, w którym s¹ ciemnoniebieskie Caro.
    Na stacji kolejka jak cholera (œwiêto jakieœ jutro czy co?) i mniej wiêcej na œrodku, w najwê¿szym miejscu stoi taki drecholek typu szpanerek. W nieodzownym przy dzisiejszej pogodzie (jak i ka¿dej innej) trzypaskowym ortalionowym dresie Adidasa, czy innej cholery.
    Nogi szeroko rozstawione, ³apy w kieszeniach, arbuzy pod pachami. Stoi tak szeroko, ¿e blokuje przejœcie miêdzy pó³ki.

Od ty³u podszed³ do niego facet ko³o 50-tki, popatrzy³ na t¹ nogê zastawiaj¹c¹ przejœcie i spokojnie poinformowa³ dresika:
    - Nie musisz siê tak rozkraczaæ. Jak chcesz sobie oprzeæ jaja o pod³ogê, to wystarczy, ¿e przykucniesz

Przepraszam za brak polskich znakow.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    Przepraszam za brak polskich znakow.
    Trzeba sie bylo nie meczyc z altem -- byloby zdecydowanie czytelniej.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Eryk ujarał się z kumplami na maxa. Było mu mało imprezy więc poszedł do swojej panny. Wchodzi, całusy, coś tam gada - ogólnie standardzik.> W pewnym momencie panna mówi, że musi się wykąpać i żeby usiadł, poczekał, ona zaraz będzie gotowa... Eruniu spoko, siedzi i czeka.> > Po 10 minutach zachciało mu się> kupy, tak że nie mógł wytrzymać ( no i jeszcze do tego doszedł trip na grassie ).> Zobaczył siedzącego obok psa panienki... Pokalkulował sobie w czaszce szybko, że się zesra obok niego i jak panna spyta, to zwali na kundla. Uporał się z tym raz dwa - i siedzi dalej. Panna wychodzi z kąpieli wącha, patrzy ...... SZOK !> I teraz wymiana zdań (szybka - jak na dobrego tripa przystało> > Panna: Co to jest ?!> Eryk: Pies Ci się zesrał !> Panna: PLUSZOWY ***** ?!

c-man
    Gość

Domyślnie

Z HISTORII NASZEJ MARKI:

Echhh, stare dzieje...

Ale technika poszła naprzód!

I zrobienie takiej kozackiej foty nie jest już problemem!

Wprawdzie konkurencja nas goni...

Ale nie dajemy za wygraną!

Strona 525 z 1948 PierwszyPierwszy ... 2542547551552352452552652753557562510251525 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów