Szukaj
nie wiem czy było z niesmiertelnego Basha
<absinth> omg
<absinth> moj stary przeszedl cale call of duty
<misiek> co w tym zlego lub dziwnego?
<absinth> ta, ale on w przedostaniej misji sie mnieu pyta czy mozna colta na inna bron zmienic
Prawdziwi faceci nie jedzą miodu. Oni żują pszczoły.
Polecam!
Ja się prawie polałem
http://daria24.wrzuta.pl/film/1qj4bY..._kochamy_rosje
Ostatnio edytowane przez woytec60 ; 16-11-2009 o 21:15
pozdrawiam, Wojtek
Pojecha³em se ja ma³o radoœnie (leje, póŸno i w ogóle...) na stacjê benzynow¹, bo jest to jedyny w okolicy sklep, w którym s¹ ciemnoniebieskie Caro.
Na stacji kolejka jak cholera (œwiêto jakieœ jutro czy co?) i mniej wiêcej na œrodku, w najwê¿szym miejscu stoi taki drecholek typu szpanerek. W nieodzownym przy dzisiejszej pogodzie (jak i ka¿dej innej) trzypaskowym ortalionowym dresie Adidasa, czy innej cholery.
Nogi szeroko rozstawione, ³apy w kieszeniach, arbuzy pod pachami. Stoi tak szeroko, ¿e blokuje przejœcie miêdzy pó³ki.
Od ty³u podszed³ do niego facet ko³o 50-tki, popatrzy³ na t¹ nogê zastawiaj¹c¹ przejœcie i spokojnie poinformowa³ dresika:
- Nie musisz siê tak rozkraczaæ. Jak chcesz sobie oprzeæ jaja o pod³ogê, to wystarczy, ¿e przykucniesz
Przepraszam za brak polskich znakow.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Eryk ujarał się z kumplami na maxa. Było mu mało imprezy więc poszedł do swojej panny. Wchodzi, całusy, coś tam gada - ogólnie standardzik.> W pewnym momencie panna mówi, że musi się wykąpać i żeby usiadł, poczekał, ona zaraz będzie gotowa... Eruniu spoko, siedzi i czeka.> > Po 10 minutach zachciało mu się> kupy, tak że nie mógł wytrzymać ( no i jeszcze do tego doszedł trip na grassie ).> Zobaczył siedzącego obok psa panienki... Pokalkulował sobie w czaszce szybko, że się zesra obok niego i jak panna spyta, to zwali na kundla. Uporał się z tym raz dwa - i siedzi dalej. Panna wychodzi z kąpieli wącha, patrzy ...... SZOK !> I teraz wymiana zdań (szybka - jak na dobrego tripa przystało> > Panna: Co to jest ?!> Eryk: Pies Ci się zesrał !> Panna: PLUSZOWY ***** ?!
Skontaktuj się z nami