http://www.amazon.com/gp/product/B00..._ya_oh_product
Uznawany za najlepiej wykonany grip do d40 40x i 60. Wykonanie identyczne jak wykonanie aparatu
Szukaj
http://www.amazon.com/gp/product/B00..._ya_oh_product
Uznawany za najlepiej wykonany grip do d40 40x i 60. Wykonanie identyczne jak wykonanie aparatu
"There are no rules for good photographs, there are only good photographs."
- Ansel Adams
Mam takie pytanko , na stronie z tej aukcji pisze : Po podłączeniu gripa należy ustawić w aparacie tryb pracy z pilotem.
A jezeli sie tego nie zrobi to grip nie bedzie dzialal?
A np jak chce wyzwolic ze spustu z puszki aparatu to czy tez musze wlaczyc tryb pracy z pilotem czy to jest tylko jak sie chce uzyc spustu z gripa? prosze o wyjasnienie![]()
FX
W aparacie ustawiasz tryb pracy z pilotem, tylko jak chcesz użyć spustu w gripie.
A jak używasz spustu w aparacie to nic nie musisz przestawiać (chyba że na zdjęcia seryjne, ewentualnie samowyzwalacz).
Pozdrawiam.
Nikon DX
Szkoda ze nie wysylaja do Polski ... a sa juz w Polsce Wal-mart ? Dzis widzialem ten sam grip za $89 na przecenie ... duzo drozej niz na amazon ale w Polsce moze bedzie taniej. Polecam ten model bo wyglada jak original grip robiony przez Nikona. Kolorystyka, wykonanie i na dotyk tak samo jak sam aparat.
Tak na marginesie ... szukalem aparatu dla mojego syna na 3 letnie urodziny ... juz jednego canona zapsul po paru dniach wiec szukalem czegos w miare taniego i dobrej jakosci .... Dzis znalazlem . SzokKupilem 2 Canon powershot s2 is oraz s5 is a trzecim byl samsung nv3 .... Wszystko kupione w Walmart , nowiusienkie i nigdy nie wyciagniete z opakowania ... za te 3 aparaty z tax (vat ) zaplacilem $106 !!!! Teraz bedzie sie mogl uczyc i uczyc
Szkoda ze tak nie przeceniaja dslr ... ale kto wie ... w koncu te niesprzedane sztuki kiedys trzeba wypchnac z polek czy magazynow .
Pozdrawiamy serdecznie i cieplo ... u nas -20 celcjusza
"There are no rules for good photographs, there are only good photographs."
- Ansel Adams
Aha rozumiem , tak tez myslalem. Sam juz nie wiem czy kupic czy nie kupic , mam uraz po gripie Delty z tym rozladowywaniem aku.( na delcie na 1 aku zrobie pare zdjec- no moze troszke wiecej niz pare i aku pada , ale wloze do body i wystarcza na jeszcze dlugo)
Boje sie ze jak kupie tego Ownusera to tez tak bedzie :/ a 300zł droga nie chodzi , delte kupilem za 220 i lezy w szafie i kurzy sie tylko na nia. Rozumiesz o co mi chodzi - poprostu sie boje ze bedzie to samo.
Pozdrawiam
FX
Nie masz się czego obawiać, mój grip delty też teraz leży i się kurzy, miałem dokładnie to samo, dwa dni i aku. do ładowania. Ale zapewniam że, w gripie ownusera to rzecz niespotykana, dopiero po podpięciu tego gripa wiem co to znaczy używać dwóch aku. minimum 1000 zdjęć. I aku. mogą w nim leżeć miesiąc, a nawet dłużej i się nie rozładują. Wiem z własnego doświadczenia, naprawdę warto wydać raz, prawie 300 stówy, niż kilka razy po 100 ileś tam.
Pozdrawiam.
Nikon DX
lopek77 napisał: Polecam ten grip, bo wygląda jak oryginał robiony przez Nikona...
Przepraszam ale gdzie można znaleźć oryginalny grip do d60?, chyba że w US...
Pozdrawiam.
Nikon DX
Hmm w takim razie mnie przekonalestrudno zaryzykuje,mam nadzieje ze bede zadowolony
bo ta delta -aaaa w cholere z nia
![]()
Aha i jeszcze jedno, bo caly czas mowa o 2 aku ze jest swietnie , a na 1 aku tez jest dobrze? zrozumiale ze nie bedzie trzymac tak jak na 2 ale czy porownywalnie jest to samo co z 1 aku w body?
FX
No tutaj akurat musisz używać dwóch aku. na jednym nie pociągnie. Z tym, że jeden musi być oryginalny( w prawym slocie), a drugi może być zamiennik. Ja używam zamiennika za 30pln. z allegro i jest git.
Pozdrawiam.
Nikon DX
Skontaktuj się z nami