Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Nie masz się czego obawiać, mój grip delty też teraz leży i się kurzy, miałem dokładnie to samo, dwa dni i aku. do ładowania. Ale zapewniam że, w gripie ownusera to rzecz niespotykana, dopiero po podpięciu tego gripa wiem co to znaczy używać dwóch aku. minimum 1000 zdjęć. I aku. mogą w nim leżeć miesiąc, a nawet dłużej i się nie rozładują. Wiem z własnego doświadczenia, naprawdę warto wydać raz, prawie 300 stówy, niż kilka razy po 100 ileś tam.

Pozdrawiam.
    Nikon DX

Domyślnie

lopek77 napisał: Polecam ten grip, bo wygląda jak oryginał robiony przez Nikona...

Przepraszam ale gdzie można znaleźć oryginalny grip do d60?, chyba że w US...

Pozdrawiam.
    Nikon DX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czarny73 Zobacz posta
    Nie masz się czego obawiać, mój grip delty też teraz leży i się kurzy, miałem dokładnie to samo, dwa dni i aku. do ładowania. Ale zapewniam że, w gripie ownusera to rzecz niespotykana, dopiero po podpięciu tego gripa wiem co to znaczy używać dwóch aku. minimum 1000 zdjęć. I aku. mogą w nim leżeć miesiąc, a nawet dłużej i się nie rozładują. Wiem z własnego doświadczenia, naprawdę warto wydać raz, prawie 300 stówy, niż kilka razy po 100 ileś tam.

Pozdrawiam.
    Hmm w takim razie mnie przekonales trudno zaryzykuje,mam nadzieje ze bede zadowolony bo ta delta -aaaa w cholere z nia
    Aha i jeszcze jedno, bo caly czas mowa o 2 aku ze jest swietnie , a na 1 aku tez jest dobrze? zrozumiale ze nie bedzie trzymac tak jak na 2 ale czy porownywalnie jest to samo co z 1 aku w body?
    FX

Domyślnie

No tutaj akurat musisz używać dwóch aku. na jednym nie pociągnie. Z tym, że jeden musi być oryginalny( w prawym slocie), a drugi może być zamiennik. Ja używam zamiennika za 30pln. z allegro i jest git.

Pozdrawiam.
    Nikon DX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czarny73 Zobacz posta
    No tutaj akurat musisz używać dwóch aku. na jednym nie pociągnie. Z tym, że jeden musi być oryginalny( w prawym slocie), a drugi może być zamiennik. Ja używam zamiennika za 30pln. z allegro i jest git.

Pozdrawiam.
    Z tym by nie bylo problemu bo mam 2 oryginalne aku , przemysle jeszcze przez weekend i jak cos to zamowie w niedziele albo poniedzialek
    FX

Uprawnienia umieszczania postów