Genialne!![]()
Szukaj
Genialne!![]()
Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie
Filmik dość specyficzny ale dla ludzi którzy się włóczą po warszawskich klubach powinien być zrozumiały.
oj tam, oj tam.
[QUOTE=Gr33nY;1612641]Filmik dość specyficzny ale dla ludzi którzy się włóczą po warszawskich klubach powinien być zrozumiały.
no to zrozumiale chyba tylko dla warszawkich melanżowiczów z wieloletnim stażem :/
Las. Groźny wilk ucieka, goni go mały ratlerek. Wszyscy mieszkańcy lasu stają,
dziwią się i wołają:
- Wilku, wilku, ty taki duży z ostrymi kłami i boisz się takiego małego
ratlerka!?
Na to wilk:
- Mały bo mały, ale wiecie jaki on ma zimny nosek!?!
* * *
Jutro piątek! Piątek!! Piątek!!! Piątek!!!! Piątek!!!!! Piątek!!!!!!
PIĄTEK!!!!!!! - ze zgrozą krzyczała wątroba...
* * *
* * *
<er'nest> Długo nosisz ten kolczyk...?
<_XaL_> Praktycznie cały czas... odkąd żona znalazła go u mnie w aucie...
* * *
I mądrość życiowa:
<marhw> naprawdę ostry kebab piecze 2 razy.....
http://www.ostrakuchnia.pl
Życzę wszystkim udanego dnia.
Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie
http://www.milanos.pl/film.php?cat=1&id=10987 haha małe bombardowanie ;]
"nie pióro czyni obraz lecz malarz"
Pozdro Kuba
Leży facet na łożu śmierci. Lekarz powiedział, że nie dotrwa do rana. Nagle poczuł z kuchni zapach jego ulubionych ciasteczek czekoladowych zrobionych przez żone. Ostatkiem sił wydobył się z łóżka i czołga się do kuchni. Zapach tych ciasteczek przypominał mu dzieciństwo, on wiedział, że zasmakuje ich po raz ostatni. Wczołgał się do kuchni i widzi jak jego żona przygotowuje te ciasteczka, o których teraz marzył. Ostatnimi siłami sięgnał po jedno i w tym momencie żona go zdzieliła ścierką:
- Zostaw ku***, to jest na stype!
- Dlaczego zięć zakopał teściową i zostawił dupe na wierzchu?
- Żeby mieć stojak na rower.
to już jest jakaś żenua, lubię niewybredny humor, ale to jest żenujące...
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
Skontaktuj się z nami