Szukaj
pozdrawiam Krzysiaczek
sam jestem zainteresowany kupnem Win7 HP i po pojawieniu się informacji o tym, że użytkownik nie może sobie sam zainstalować systemu zadzwoniłem na infolinię MS i zapytałem czy mogę sobie kupić win7 oem i sam zainstalować na swoim "starym" komputerze. Pani z infolinii powiedziała, że informacje, które pojawiły się w sieci są nieprawdziwe i wprowadzają użyttkowników w błąd. Wg niej jeśli opakowanie nie było wcześniej otwierane to mogę sobie taki system zainstalować i będzie on przypisany to tego konkretnego komputera.
Tyle z infolinii. Ja póki co czekam na jakieś oficjalne stanowisko MS bo nie mam zamiaru wtopić prawie 400zł.
body | stałki | 3xSB | 5xYN | RF-602 | Pixel King |
O to właśnie biega. Polski oddział twierdzi że wszystko jest cacy, a w centrali już tak zdecydowani nie są.
Jeżeli góra stwierdzi że jednak samemu to se można jeno box-a (a znając M$ to wcale by mnie to nie zdziwiło), to co zrobi polski oddział? Odda kase, zrobi upgrade do box, czy najprościej w świecie każe go go kupić.
Niezależnie od tego jak ta sprawa się skończy, niech takie firmy (M$ nie jest wyjątkiem) głęboko się zastanowią nad swą polityką licencyjną, bo ihmo to ona jest jednym z motorów piractwa. Które tak ponoć mocno ich łupi.
pozdrawiam Krzysiaczek
chodzi mi czy instalując na "polskim" komputerze spotkam jakieś problemy ? z czcionkami np ?
Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5
W każdej chwili możesz ściągnąć poprawkę - dodatkowy język i zmienić wersję językową windowsa.
Skontaktuj się z nami