Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Domyślnie

Kupiłem W7 64bit i spisuje sie nadzwyczaj dobrze. Z pierwszymi edycjami Xp było więcej problemów.
    W sumie tylko z komunikatorem miałem problem (z uprawnieniami).

co do licznych dyskusji w necie na temat legalności W7 OEM, podaje link który prostuje sytuacje.

http://www.centrumxp.pl/Aktualnosci/...85_zmiany.aspx

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rlat Zobacz posta
    W każdej chwili możesz ściągnąć poprawkę - dodatkowy język i zmienić wersję językową windowsa.
    Od kiedy?

Wielojęzyczny interfejs (MUI) jest dostępny tylko dla wysokich wersji (Ultimate).
    "Being a champion is redefining what's humanly possible."
    Lance Armstrong | Blog Rowerowy | Flickr.

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gusioo Zobacz posta
    Od kiedy?

Wielojęzyczny interfejs (MUI) jest dostępny tylko dla wysokich wersji (Ultimate).
    Od dawna, z tą różnicą, że w wersjach poniżej Ulitmate jest to niezgodne z licencją.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    Od dawna, z tą różnicą, że w wersjach poniżej Ulitmate jest to niezgodne z licencją.
    W związku z tym nie mamy o czym pisać. Nie po to kupuję system, żeby łamać licencję.

Domyślnie

jak się sprawa ma z kompatybilnością oprogramowania ?
    czy na win 7 zainstaluję bez problemu openoffice, gimpy, infrany, jakieś darmowe antywirusy, foobary itp ?

Domyślnie

Wszystko zainstalujesz.

Domyślnie

Mowienie ze system w7 oem nie moze byc instalowany przez indywidualne osoby wydaje mi sie wielka przesada. Mozna by to porownac do jakiejs plotki lub teori spiskowej jak w przypadku swinskiej grypy. Ja osobiscie dowiadywalem sie w MS Germany i powiedziano mi ze bez problemu moge zainstalowac wersje OEM. Nie ma z tym zadnego problemu jedyna roznica lezy w tym ze nie poisadam telefonicznego support-u i wersja ta przypisana jest do wylacznie jednego komputera...po aktywacji systemu niemozliwa jest instalacja na innym kompie. W niemczech we wszystkich sklepach wysylkowych wersje OEM byly sprzedawane od polowy pazdziernika dla odbiorcow indywidualnych....z tego co wiem wersje OEM zakupilo w Niemczech w pierwszych dwoch miesiacach ponad 150000 osob...i jesli byloby naprawd tak jak pisza niektorzy to bylaby to jedna wielka afera, a na taka MS pozwolic sobie nie moze. Ja osobiscie zakupilem wersje W7 prof. i jestem z niej bardzo zadowolony. Wprawdzie moduas XP nie uzywam za czesto ale mysle ze 40€ roznicy nie jest jakims wielkim wydatkiem a pare tych dodatkow jakie sa w W7 prof moga mi sie przydac na przyszlosc. . Za wersje prof. zaplacilem niecale 115 €.
    Ostatnio edytowane przez Kosti68 ; 14-12-2009 o 12:33
    D7100 + MB-15,N 18-105 , N 50 1.8 G, T 70-300 VC, SB-700

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów