Close

Strona 66 z 371 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876116166 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 651 do 660 z 3702

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JacKill Zobacz posta
    (...)
    W windzie też można bindować dowolnie klawisze Nie natywnie, ale można.
    No właśnie - muszę to zrobić
    Pozdrawiam, Piotrek
    www.theonepic.com
    D800 | D300 | N17-55 | N24-120VR | N70-200VR | N35 | N50 | N85 | SB900 | pozostała graciarnia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matka997 Zobacz posta
    Nie pisze tego po to by pobudzać do nadaktywnego działania nieprzejednanych zwolenników maców (sam jestem ich gorącym sympatykiem mimo że wciąż mam peceta) tylko by wyrazić swoje stanowisko, że to mit ta bezawaryjność.
    Ja sam jestem wielkim sympatykiem produktów z jabłuszkiem, a jako dtp-owiec z ponad 15 letnim doświadczeniem mam siłą rzeczy wkodowane podświadome, niezdrowe uwielbienie dla tej firmy - w czasach gdy zaczynałem tą zabawę nadawały się do tego Macintoshe, Macintoshe, Macintoshe i dłuuuuugo dłuuugo nic, a praca na PC to był straszny hardkor.

Nie zmienia to w niczym faktu, że obecnie maczki są obecnie mocno idealizowane i przereklamowane, a czasy ich supremacji w zastosowaniach graficznych minęły bezpowrotnie. Już dawno temu sprzęt i oprogramowanie wyewoluowały na tyle, że platforma na jakiej się go używa dla wydajności pracy ma obecnie marginalne znaczenie.
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 29-05-2009 o 12:34

Domyślnie

Czornyj: i tu sie z toba zupełności zgadazam. Sam przesiedam się dynamicznie pomiędzy PC i Maciem. Jestem przekonany, że w moim przypadku te dwie plaformy osiegnęłły równowagę.

Piotrek
    Pozdrawiam, Piotrek
    www.theonepic.com
    D800 | D300 | N17-55 | N24-120VR | N70-200VR | N35 | N50 | N85 | SB900 | pozostała graciarnia

Domyślnie

Troche odswieze temat mac vs pc. Widze, ze producenci pecetow ostro pracuja nad uszczknieciem kolejnego kawalka tortu DTP i rynku foto

http://www.bhphotovideo.com/c/find/n...Pad-W700ds.jsp

...tylko ta cena
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    ...jednak na maku jest to uporządkowane - nie wiem czy z powodu systemu, czy tego, że wszystkie aplikacje są napisane "zgodnie" przez producentów.
    Baju, baju. Jest masa kiepskich programów, w których wszystko działa inaczej niż w systemie. Z gównianym pakietem Adobe za mnóstwo tysięcy na czele.
    EDi .:. nabi.pl
    [D200 : SB900 : Nkr 18-70-300 : Sgm 18-50/2.8 : Ptn 50/1.8 : 3M5A 500/8]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    To, że w maku w każdym programie są takie same.
    Zgadzam się w 100%.
    Od lat używam Maka, ale jednego nie mogę zrozumieć: dlaczego w PSCS4 skrót "hide" to nie jabłko+H, tylko inaczej.
    i muszę chować z docka.
    Czy w PS jest jakiś skrót " jabłko+H"?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leon001 Zobacz posta
    Zgadzam się w 100%.
    Od lat używam Maka, ale jednego nie mogę zrozumieć: dlaczego w PSCS4 skrót "hide" to nie jabłko+H, tylko inaczej.
    i muszę chować z docka.
    Czy w PS jest jakiś skrót " jabłko+H"?
    To sobie sam pozmieniaj i ustaw jabłko+H jako hide.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samek Zobacz posta
    To sobie sam pozmieniaj i ustaw jabłko+H jako hide.
    No dobra. Znalazłem w PS skrót jabłko+H jest to w view funkcja extras ( co to jest nie wiem ). Jak mogę to zamienić? Czy w ogóle jest to możliwe zamiana skrótów zrobionych przez Adobe?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leon001 Zobacz posta
    No dobra. Znalazłem w PS skrót jabłko+H jest to w view funkcja extras ( co to jest nie wiem ). Jak mogę to zamienić? Czy w ogóle jest to możliwe zamiana skrótów zrobionych przez Adobe?
    Tu westchnienie... bo od lat używasz... tak? Ech...

Menu Edit -> Keyboard Shortcuts

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samek Zobacz posta
    Tu westchnienie... bo od lat używasz... tak? Ech...

Menu Edit -> Keyboard Shortcuts
    Dzięki - nie lubię grzebać się w ustawieniach, wolę robić zdjęcia

Strona 66 z 371 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876116166 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów