Szukaj
Dlaczego to zdjęcie umieściłeś w kategorii inna niż portret?
Przeniosłem.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
ładne uzycie filtrow do PS
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
ogólnie bardzo fajna stylizacja; gdyby chcieć się czepiać to leciutko niedopieszczona faktura przedramienia
możesz opisać jak tam świeciłeś?
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
a nie powinien liczyć?
/pytam, bo nowy jestem i nie chciałbym tu jakiegoś zdjęcia bez sensu wrzucić, przez niewiedzę/
Ja bym proponował byś nie traktował " z góry" wszystkich nowych użytkowników. Jak ktoś zaczyna, to stosuj do niego inne kryteria. W niektórych wątkach szukasz u ludzi czegoś czego się mało kto może po nich spodziewać, stawiasz poprzeczkę wysoko. To nie o to chodzi, wbrew pozorom to łatwe. Poziom twoich zdjęć się podniósł znacznie, ale też publikujesz czasem zwykłe zdjęcia. Postaraj się dostrzec coś pozytywnego w cudzych zwykłych zdjęciach.
PS - to nie chodzi o to co piszesz w tym wątku strusia
zgadzam sie z Toba Jacek i zadnego uzytkownika nie traktuje z góry.. błedne mniemanie przyjacielu.
ogladalem tak przypadkiem swoje pierwsze watki.. pierwsze zdjecia i moje wypowiedzi nie roznia sie zbytnio od tego co wtedy tam czytalem..
co do podnoszenia poprzeczki wysoko to ona zawsze mus tam byc i taka sama zasade stosuje do siebie...
zdjecia ocenilem poprawnie mz w ostanim watku z tym modelem..
pozatym zwrociles uwage jak duzo ostatnio na forum... " czesc to moj pierwszy watek.. albo dopiero co zaczynam... itp itd... "
Jacek ile razy mozna pisac to samo... ile razy mozna dawac te same rady i te same zdania...
a moze trzeba napisac uzytkownikowi by szukal w innych dzialach ?
czy to takie proste czekac az wylozy ktos Ci kawe na ławe ??
Czy Tobie ktos wykladal ? bo mi nie...
i jeszcze jedno... powiem Cico ja widze pozytywnego we wszystkich zdjeciach nowych czy starych uzytkownikow...
to pozytywne jest ze sie je robi... i bez wzgledu na to jakie sa to jest pozytywne Są*robione...
i wybacz ale w co drugim watku nie mam ochoty chwalic czegos czego sie nie da... osobiscie jak widze potencjal w zdjeciu lub uzytkowniku to wystawiam krytyczne uwagi co zle i co dobrze... ale to nie zawsze...
trzeba troche czytac a nie tylko czekac na to az ktos cos ci napisze...
BTW nadal uwazam ze nic wiecej nie da sie napisac o otamtym zdjeciu jak tylko to ze ładne filtry...
i prosze nie rob ze mnie gbura jakiegos czy wszystko wiedzacego bo ja malutki jestem...
Gniotorob
ps jesli urazilem nowego uzytkownika to przepraszam najmocniej... nadal uwazam iz nic wiecej nie moge napisac o tym zdjeciu jak tylko fajny filtr...
reszta jest zawarta w moim poprzednim komentarzu do postu tego uzytkownika z tym modelem...
jesli chcesz wiecej wiedzec o zdjeciu zdjeciach zapraszam na prv... tam zazwyczaj tlumacze... co mz jest zle i dobrze.
Ostatnio edytowane przez hanibal ; 14-11-2009 o 15:38
Skontaktuj się z nami