Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Marian C.

Domyślnie

Dlaczego to zdjęcie umieściłeś w kategorii inna niż portret?
    Przeniosłem.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

ładne uzycie filtrow do PS
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Dlaczego to zdjęcie umieściłeś w kategorii inna niż portret?
    Przeniosłem.
    Bez urazy ale wypadloby przeniesc jeszcze kilkanascie watkow lekko liczac......
    Dziekuje bardzo

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    ładne uzycie filtrow do PS
    Ladny komentarz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Bez urazy ale wypadloby przeniesc jeszcze kilkanascie watkow lekko liczac......
    zapewne tak, ale to watki o których można by dyskutować czy są modą lub glamour, a ja się nie chcę wdawac w polemiki (choć tym razem to czynię). Ale to zdjęcie tutaj to chyba ewidentnie bardziej portret niz glamour?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

ogólnie bardzo fajna stylizacja; gdyby chcieć się czepiać to leciutko niedopieszczona faktura przedramienia

możesz opisać jak tam świeciłeś?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Ladny komentarz.
    a liczyles na cos wiecej ?
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

a nie powinien liczyć?
    /pytam, bo nowy jestem i nie chciałbym tu jakiegoś zdjęcia bez sensu wrzucić, przez niewiedzę/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    a liczyles na cos wiecej ?
    Ja bym proponował byś nie traktował " z góry" wszystkich nowych użytkowników. Jak ktoś zaczyna, to stosuj do niego inne kryteria. W niektórych wątkach szukasz u ludzi czegoś czego się mało kto może po nich spodziewać, stawiasz poprzeczkę wysoko. To nie o to chodzi, wbrew pozorom to łatwe. Poziom twoich zdjęć się podniósł znacznie, ale też publikujesz czasem zwykłe zdjęcia. Postaraj się dostrzec coś pozytywnego w cudzych zwykłych zdjęciach.
    PS - to nie chodzi o to co piszesz w tym wątku strusia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Ja bym proponował byś nie traktował " z góry" wszystkich nowych użytkowników. Jak ktoś zaczyna, to stosuj do niego inne kryteria. W niektórych wątkach szukasz u ludzi czegoś czego się mało kto może po nich spodziewać, stawiasz poprzeczkę wysoko. To nie o to chodzi, wbrew pozorom to łatwe. Poziom twoich zdjęć się podniósł znacznie, ale też publikujesz czasem zwykłe zdjęcia. Postaraj się dostrzec coś pozytywnego w cudzych zwykłych zdjęciach.
    PS - to nie chodzi o to co piszesz w tym wątku strusia

zgadzam sie z Toba Jacek i zadnego uzytkownika nie traktuje z góry.. błedne mniemanie przyjacielu.

ogladalem tak przypadkiem swoje pierwsze watki.. pierwsze zdjecia i moje wypowiedzi nie roznia sie zbytnio od tego co wtedy tam czytalem..
    co do podnoszenia poprzeczki wysoko to ona zawsze mus tam byc i taka sama zasade stosuje do siebie...
    zdjecia ocenilem poprawnie mz w ostanim watku z tym modelem..

pozatym zwrociles uwage jak duzo ostatnio na forum... " czesc to moj pierwszy watek.. albo dopiero co zaczynam... itp itd... "
    Jacek ile razy mozna pisac to samo... ile razy mozna dawac te same rady i te same zdania...

a moze trzeba napisac uzytkownikowi by szukal w innych dzialach ?
    czy to takie proste czekac az wylozy ktos Ci kawe na ławe ??
    Czy Tobie ktos wykladal ? bo mi nie...

i jeszcze jedno... powiem Cico ja widze pozytywnego we wszystkich zdjeciach nowych czy starych uzytkownikow...
    to pozytywne jest ze sie je robi... i bez wzgledu na to jakie sa to jest pozytywne Są*robione...
    i wybacz ale w co drugim watku nie mam ochoty chwalic czegos czego sie nie da... osobiscie jak widze potencjal w zdjeciu lub uzytkowniku to wystawiam krytyczne uwagi co zle i co dobrze... ale to nie zawsze...

trzeba troche czytac a nie tylko czekac na to az ktos cos ci napisze...

BTW nadal uwazam ze nic wiecej nie da sie napisac o otamtym zdjeciu jak tylko to ze ładne filtry...

i prosze nie rob ze mnie gbura jakiegos czy wszystko wiedzacego bo ja malutki jestem...
    Gniotorob

ps jesli urazilem nowego uzytkownika to przepraszam najmocniej... nadal uwazam iz nic wiecej nie moge napisac o tym zdjeciu jak tylko fajny filtr...

reszta jest zawarta w moim poprzednim komentarzu do postu tego uzytkownika z tym modelem...
    jesli chcesz wiecej wiedzec o zdjeciu zdjeciach zapraszam na prv... tam zazwyczaj tlumacze... co mz jest zle i dobrze.
    Ostatnio edytowane przez hanibal ; 14-11-2009 o 15:38

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów