Close

Strona 22 z 23 PierwszyPierwszy ... 1220212223 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 222

Wątek: Wizyta w NP

conik
    Gość

Domyślnie

ale maja nas (Polaków/Polske) za 3 swiat..... dzieki takim akcjom jak pns to sie zmienia

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    ale maja nas (Polaków/Polske) za 3 swiat..... dzieki takim akcjom jak pns to sie zmienia
    Wydaje się z moich doświadczeń, że firmy macierzyste nie maja polskiego klienta w du.....
    Mają go za to przedstawicielstwa powołane w Polsce do ich reprezentowania, a komunikacja miedzy centralną centralą a polskim pośrednikiem krwiopijcą jest zawsze kuśtykająca i pokazująca, że wszystko jest cacy.
    Taki pośrednik sp zoo wie jakie są polskie realia i jak bardzo można olewać polskiego klienta. Polski klient jest spolegliwy wychowany w innym ustroju. Wszak siedzą tam Polacy niestety.
    Do czasu gdy o traktowaniu polskiego klienta przez Nikon Polska nie dowie się centrala w Japonii do tąd marne są szanse na poprawę, albo będzie to trwało bardzo długo.
    Weźmy sie za to, powiadamiajmy centralę w Japonii. Nikt za Nas tego nie zrobi przecież
    Ostatnio edytowane przez robin102 ; 05-11-2009 o 16:41

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Wydaje się z moich doświadczeń, że firmy macierzyste nie maja polskiego klienta w du.....
    Mają go za to przedstawicielstwa powołane w Polsce do ich reprezentowania, a komunikacja miedzy centralną centralą a polskim pośrednikiem krwiopijcą jest zawsze kuśtykająca i pokazująca, że wszystko jest cacy.
    Tak i pośrednik sp zoo wie jakie są polskie realia i jak bardzo można olewać polskiego klienta. Polski klient jest spolegliwy wychowany w innym ustroju. Wszak siedzą tam Polacy niestety.
    Do czasu gdy o traktowaniu polskiego klienta przez Nikon Polska nie dowie się centrala w Japonii do tąd marne są szanse na poprawę, albo będzie to trwało bardzo długo.
    Weźmy sie za to powiadamiajmy centralę w Japonii. Nikt za Nas tego nie zrobi przecież

Wynagrodzenia prowizyjne polskich menadżerów w zagranicznych firmach robią swoje. A zarządach na ogół są obcokrajowcy.
    Wiem, bo mój szwagier reprezentuje w Europie środkowo-wschodnie i Rosji duży amerykanki koncern z branży energetycznej.
    Ostatnio edytowane przez freefly ; 05-11-2009 o 16:48

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Wynagrodzenia prowizyjne polskich menadżerów w zagranicznych firmach robią swoje..
    No i wlaśnie to o czym mówisz generuje tzw kreatywność prowincjonalną, wiec albo te wysokie gaże biorą nie własciwi ludzie, albo są za niskie albo za wysokie. Nie nasz to problem. Ważne jest aby Centralna Centrala wiedziała jaki jest efekt koncowy wypłacania tych gaż. Jak to widzą klinci przez pryzwmat wlasnych doswiadczen z sewisem tak znanej marki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    No i wlaśnie to o czym mówisz generuje tzw kreatywność prowincjonalną, wiec albo te wysokie gaże biorą nie własciwi ludzie, albo są za niskie albo za wysokie. Nie nasz to problem. Ważne jest aby Centralna Centrala wiedziała jaki jest efekt koncowy wypłacania tych gaż. Jak to widzą klinci przez pryzwmat wlasnych doswiadczen z sewisem tak znanej marki.
    Dla centrali liczy się maksymalny zysk. Jak nie wypracujesz planu, to zmienimy cię na kogoś innego. Jak za czasów realnego socjalizmu. 500% normy.
    Nie można pominąć faktu, że wiele koncernów od jakiegoś czasu generuje zyski, tylko i wyłącznie ze sprzedaży w byłych krajach socjalistycznych, gdzie rynek nie został jeszcze nasycony, a szeroko pojętna konsumpcja staje się celem samym w sobie.

Domyślnie

Ja mam tylko nieśmiałe pytanie- czy w ramce na górze forum, gdzie stoi obecnie "FORUM UŻYTKOWNIKÓW NIKON I CZŁONKÓW NKP", nie pisało wcześniej coś innego?
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ozzy Zobacz posta
    Ja mam tylko nieśmiałe pytanie- czy w ramce na górze forum, gdzie stoi obecnie "FORUM UŻYTKOWNIKÓW NIKON I CZŁONKÓW NKP", nie pisało wcześniej coś innego?
    tez mi tak cos nie pasowalo ale nie pamietam co bylo wczesniej...

Domyślnie

Moim zdaniem, rozstrząsanie tych drobnych różnic w nagłówku forum nie ma sensu.
    Obecny tekst bardzo dobrze opisuje stan faktyczny. Myślę, że znacznie lepiej niż poprzedni.
    Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ozzy Zobacz posta
    Nie pisało, a było napisane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Nie pisało, a było napisane
    Pisało coś, zaczęło, ale zmieniło zdanie i napisało coś innego.
    Proste?
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 22 z 23 PierwszyPierwszy ... 1220212223 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów