Close

Strona 12 z 22 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 222

Wątek: Wizyta w NP

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Nowart, jesli odnosisz sie do tego watku to wybacz ale wszelkie dzialanie komercyjne na tym forum sa zabronione. Zatem linki w stopkach i wpisach do strony ktora stala sie komercyjna sa z gruntu nieregulaminowe. I co teraz? Zonk czy "gowno" o ktorym laskawie tam napisales???

Na marginesie i lekko zartujac choc to wcale nie do smiechu, sporo osob z zaprzyjaznionych firm fotograficznych moze kliknac w banery. W koncu warto slac srodki na walke klasowa, ops, sprzetowa. Gdzies w tym wszystkim zniknela etyka przedsiewziecia.

Domyślnie

Tak dla przypomnienia post nr 71

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Nie o to chodzi. Twoja rola (pozytywna) jest niezaprzeczalna. Sam chylę Tobie czoła, że to zrobiłeś, że w końcu w ogóle ktoś to zrobił.

Chodziło mi o to, aby nie zatracic idei powstania tego ruchu - a już jest mowa o nowym forum.

Mam nadzieje, że jest to jasne
    Jak widać nie dla wszystkich

Domyślnie

Zaczynamy zachowywać się w sposób typowy dla naszego narodu. Po chwili euforii, wspólnego działania, zaczynamy rzucać się sobie do gardeł i wytykać co, kto, komu, dlaczego zrobił i co z tego miał.

Domyślnie

Fakt - zaczyna się robić, delikatnie ujmując, niesmacznie
    Yoora

a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yoora Zobacz posta
    Fakt - zaczyna się robić, delikatnie ujmując, niesmacznie
    Niesmacznie to jest od początku.

Teraz zaczyna się robić bardzo niesmacznie z tendencją do wymiotów.

Domyślnie

Niesmacznie to jest od początku.

Teraz zaczyna się robić bardzo niesmacznie z tendencją do wymiotów.
    Do czego się walnie przyczyniasz i bądż łaskawy nieobrażać innych użytkowników, ja też Ci zwracałem uwagę w poprzednim wątku byś oszczędzał wazelinkę, zanim innym zarzucisz brak inteligecji zbadaj najpierw swoją
    Ostatnio edytowane przez Kalmar ; 03-11-2009 o 22:48

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kalmar Zobacz posta
    Do czego się walnie przyczyniasz i bądż łaskawy nieobrażać innych użytkowników, ja też Ci zwracałem uwagę w poprzednim wątku byś oszczędzał wazelinkę, zanim innym zarzucisz brak inteligecji zbadaj najpierw swoją
    Dziękuję

Domyślnie

Twoja inteligencja mnie poraziła nowart. Jestem pod ogromnym wrażeniem.
    Szkoda tylko, że nie potrafisz czytac ze zrozumieniem i wyciągać wniosków.
    Ale spróbuj - może się nauczysz.
    Maluczki jesteś skoro musisz się uciekać do obrażania innych z powodu braku argumentów...
    nie trzeba być zbyt inteligentnym aby dostrzec prostactwo oskarżeń, zacytuję po raz kolejny
    "zaczyna mnie ta społeczna inicjatywa zwyczajnie smierdzieć na kilometr. Nawet już nowe forum ma powstać. Myslę, że sprawa serwisu to jedna strona medalu a upieczenie przy okazji indora to druga."
    Widzę, że prędzej od właściciela strony wiesz, że powstanie jakieś forum (??), że koncepcja tej strony i świetny na nią pomysł to tak naprawdę jeden wielki szwindel i chęć ubicia kolosalnego interesu...

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Nowart, jesli odnosisz sie do tego watku to wybacz ale wszelkie dzialanie komercyjne na tym forum sa zabronione. Zatem linki w stopkach i wpisach do strony ktora stala sie komercyjna sa z gruntu nieregulaminowe. I co teraz? Zonk czy "gowno" o ktorym laskawie tam napisales??? .
    Czyżby postępowanie w myśl zasady - daj mi człowiek a znajdę na niego paragraf..? od teraz oficjalnym tłumaczeniem Twojej prośby o usunięcie wszelkich linków do strony http://www.polishnikonservice.com ze swojego forum motywowane będzie tym, że strona ta stała się komercyjna bo jakiś adwords tam jest tak? No to brawo. Nie mam więcej pytań...

Szkoda Szanowni Panowie, że kolega docxxx, który podjął się w NASZYM WSPÓLNYM interesie tak słusznej inicjatywy suma sumarum zostanie w całej tej sytuacji tym najgorszym... żenujące
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 03-11-2009 o 19:11
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Dopiero teraz? Niesmacznie to sie zrobilo dawno temu. Waszym nazwiskiem nikt, za przeproszeniem niczego nie podciera. Moim juz sie probuje. Milecki to pewnie ostatnio czesciej wymieniane nazwisko. Kolejna uzywka dla mas. Tyle ze tym razem juz nie odpuszcze i stosowne kroki juz podejmuje.

Domyślnie

Wybaczcie, ale obaj, i Ty Adminie i Szuwar, trochę sprowokowaliście różne reakcje, czasami bardzo impulsywne.
    I nie każcie mi podawać konkretnych przykładów. Sami je powinniście umieć odnaleźć. Być może sprowokowane, ale Ty Piotrze nie powinieneś tak się unosić. Tym bardziej pewnymi wypowiedziami nie powinieneś ich prowokować.
    Każdemu innemu szybciej się to zapomni i przejdzie do porządku dziennego - Tobie nie.
    Yoora

a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Strona 12 z 22 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów