ale maja nas (Polaków/Polske) za 3 swiat..... dzieki takim akcjom jak pns to sie zmienia
Szukaj
ale maja nas (Polaków/Polske) za 3 swiat..... dzieki takim akcjom jak pns to sie zmienia
Wydaje się z moich doświadczeń, że firmy macierzyste nie maja polskiego klienta w du.....
Mają go za to przedstawicielstwa powołane w Polsce do ich reprezentowania, a komunikacja miedzy centralną centraląa polskim pośrednikiem krwiopijcą
jest zawsze kuśtykająca i pokazująca, że wszystko jest cacy.
Taki pośrednik sp zoo wie jakie są polskie realia i jak bardzo można olewać polskiego klienta. Polski klient jest spolegliwy wychowany w innym ustroju. Wszak siedzą tam Polacy niestety.
Do czasu gdy o traktowaniu polskiego klienta przez Nikon Polska nie dowie się centrala w Japonii do tąd marne są szanse na poprawę, albo będzie to trwało bardzo długo.
Weźmy sie za to, powiadamiajmy centralę w Japonii. Nikt za Nas tego nie zrobi przecież
Ostatnio edytowane przez robin102 ; 05-11-2009 o 16:41
Ostatnio edytowane przez freefly ; 05-11-2009 o 16:48
No i wlaśnie to o czym mówisz generuje tzw kreatywność prowincjonalną, wiec albo te wysokie gaże biorą nie własciwi ludzie, albo są za niskie albo za wysokie. Nie nasz to problem. Ważne jest aby Centralna Centrala wiedziała jaki jest efekt koncowy wypłacania tych gaż. Jak to widzą klinci przez pryzwmat wlasnych doswiadczen z sewisem tak znanej marki.
Dla centrali liczy się maksymalny zysk. Jak nie wypracujesz planu, to zmienimy cię na kogoś innego. Jak za czasów realnego socjalizmu. 500% normy.
Nie można pominąć faktu, że wiele koncernów od jakiegoś czasu generuje zyski, tylko i wyłącznie ze sprzedaży w byłych krajach socjalistycznych, gdzie rynek nie został jeszcze nasycony, a szeroko pojętna konsumpcja staje się celem samym w sobie.
Ja mam tylko nieśmiałe pytanie- czy w ramce na górze forum, gdzie stoi obecnie "FORUM UŻYTKOWNIKÓW NIKON I CZŁONKÓW NKP", nie pisało wcześniej coś innego?
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
Moim zdaniem, rozstrząsanie tych drobnych różnic w nagłówku forum nie ma sensu.
Obecny tekst bardzo dobrze opisuje stan faktyczny. Myślę, że znacznie lepiej niż poprzedni.
Jacek
Skontaktuj się z nami