Close

Strona 11 z 23 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 222

Wątek: Wizyta w NP

Domyślnie

Nie widze innego wyjscia...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez carl00s Zobacz posta
    robin, przecież argument jest tylko jeden - "kasa misiu, kasa".

Serwis jako komórka większego przedsięwzięcia może być niewydolny tylko z takich powodów jak brak kasy na dodatkowy personel, brak kasy na doszkalanie personelu, brak kasy na park maszynowy, brak kasy na magazyn części zamiennych. Inne powody racjonalne nie istnieją. Bo np. podejście "nie rozbudujemy serwisu, bo nie" racjonalne nie jest.
    Tylko co mnie końcowego klienta to obchodzi? Nikon to nie jest firma krzak... Za swoje produkty kasują konkretnie, w zamian oferują w centrum Europy (przynajmniej geograficznie) badziewny serwis.

Piotr wie, że mam odmienne zdanie od niego w tej całej sprawie.
    Widzę to tak - Nikon Polska chce sprawę umiejętnie wyciszyć. Nie wiem jakie są powody takiego, a nie innego podejścia.
    Z tego co wiem jeden z portali wysłał do Nikona prośbę o ustosunkowanie się do całej sprawy. Mam nadzieje, że Nikon jednak oficjalnie się do całej akcji ustosunkuje i "przejrzy na oczy".

Domyślnie

Faktycznie trzeba poczekac. Ja staralem sie zrobic co moglem.

Ok. Przeedytuje watek. Pozostawiam sprawy Nikonowi bo chyba na to wszyscy oczekuja.

Dziekuje za uwage.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Nie widze innego wyjscia...
    Ale to byloby najlepsze wyjscie. Najzdrowie byloby, zeby watek toczyl sie miedzy tym kogo sprawa bezposrednio dotyczy. Nie jestes strona w sprawie, a wystepujac jako 'quasi-strona', obrywa Ci sie tez rykoszetem za cos na co nie masz wplyw.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    śmiech na sali panowie. kolega włożył masę pracy w intencji walki o lepszy serwis a wy mu jeszcze nóż w plecy wtykacie? jak zawsze szczerze będzie - a gówno was to obchodzi ile dodatkowo zarobi na tej stronie by ją utrzymywać??!!
    No wlasnie, a odwroc sytuacje - myslisz, ze jakby dzialalo forum i samo NKP, gdyby nie pewna dosc nieduza
    grupa ludzi, do ktorej Piotr sie zalicza (a inni ktorym ktos tu juz probowal wbic szpile)?
    Myslisz, ze to przyszlo samo, myslisz, ze nie zostala wlozona w to
    praca - i czym nazwiesz ataki na Piotra jak nie wbijaniem noza w plecy?

zostawcie trochę wazeliny dla admina na później bo do końca wątku wam jej nie wystarczy...
    potem się dziwić, że w wątku ciągłe burdy i awantury ... żenada
    Bzdurami i awanturami mozna nazwac oczernianie czlowieka, ktorego zna sie jedynie z nicka
    na forum, bo tak jest bardzo latwo. Gorzej jak przyszloby komus z tych, ktorzy rzucaja teraz
    tak ostre wypowiedzi, czy tez docinki, powiedziec to samo w twarz podczas merytorycznej
    rozmowy.
    Ja nie bronie Nikon Polska, nie bronie serwisu Nikona w Polsce ( sam czekalem kiedys na
    swoja puszke prawie miesiac ) - do tego mi bardzo daleko. Bronie jedynie czlowieka,
    ktorego znam i wiem, z czego wynika jego zaangazowanie w ta sprawe i zdaje sobie
    sprawe jak moze odbierac takie watki na forum.

Domyślnie

no rozumiem Twoje prywatne podejście do kolegi ale... o czym Ty do mnie rozmawiasz tak ogólnie ? ja piszę o przygłupawych insynuacjach pod adresem założyciela strony http://polishnikonservice.com a nie o tym skąd się wzięło forum. Nic poza tym.
    A jeśli uważasz, że napisałem coś co się nie zgadza z rzeczywistością lub kogoś obraziłem to proszę cytat i opis co się w moich wypowiedziach nie podoba. Dziękuję.
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Gdzie sa te przyglupawe wpisy? Pokazesz?

Domyślnie

powiem krotko
    1 Forum z założenia miało łączyć ,a nie dzielić ludzi.Siła całej grupy rozmieniana jest na drobne i obraca się przeciwko nam samym.Skończmy budowanie 2 wrogich obozów...
    2 Chorym jest, że to my mamy uczyć nikona jak powinien funkcjonować serwis ale jak nie ma innego wyjścia to trzeba i tak..
    3 przestańmy innym liczyć ich profity i szukać ich źródła ,a skupmy się na tym,co było założeniem nas wszystkich-walka o godne traktowanie klienta.
    4 Brak oficjalnej reakcji NP to totalne olewanie klienta.Nie wymagam od nich cudów,ale kilka oficjalnych słów pozwoliłoby uwierzyć,ze może coś się zmieni.
    5 Adminowi i założycielowi PNS współczuję położenia.Bohaterowie tragedii antycznej-co by nie zrobili to i tak od kogoś oberwą...jednocześnie dziękuje, że każdy z nich walczy o naszą wspólną przyszłość

Pozdrawiam wszystkich..
    Nikon d700 N d90 Nikkor 18-55VR Nikkor 70-300VR sb900 T 28-75/2.8 S150-500hsm.Ogrom zapalu,umiejetnosci mniej
    www.zbokunabok.flog.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Gdzie sa te przyglupawe wpisy? Pokazesz?
    są zacytowane przeze mnie w poście nr 86.
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

śmiech na sali panowie. kolega włożył masę pracy w intencji walki o lepszy serwis a wy mu jeszcze nóż w plecy wtykacie? jak zawsze szczerze będzie - a gówno was to obchodzi ile dodatkowo zarobi na tej stronie by ją utrzymywać??!! zostawcie trochę wazeliny dla admina na później bo do końca wątku wam jej nie wystarczy...
    potem się dziwić, że w wątku ciągłe burdy i awantury ... żenada
    Twoja inteligencja mnie poraziła nowart. Jestem pod ogromnym wrażeniem.
    Szkoda tylko, że nie potrafisz czytac ze zrozumieniem i wyciągać wniosków.
    Ale spróbuj - może się nauczysz.

Strona 11 z 23 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów