Close

Strona 13 z 23 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 222

Wątek: Wizyta w NP

Domyślnie

podsumowując
    -kolega docxxx odwalił kawał dobrej roboty
    -kolega admin zrobił to co do niego należało (biorąć pod uwagę zaleźności wynikające ze współpracy forum z NP)
    teraz pytanie
    -czy oczekujemy że nagle przedstawiciel NP napisze posta w imienu firmy, że np od 15 listopada nie będzie się czekało na połączenie dłuźej niż 10s, lub źe od dnia dzisiejszego źadna guma z dedwieście nie odpadnie, lub gwarancji na tgodniowy termin realizacji napraw ???????????????????????????
    teraz odpowiedź
    ludzie obudźcie się !!!! głęboko wierzę że praca kolegi docxxx-a i nas wszystkich udzielających się na tym jak i innych forach- dotycząca złego funkcjonowania serwisu nie poszła na marne, lecz proces naprawy problemu musi trochę potrwać i nikt przy zdrowych zmysłach nie jest w stanie podać sztywnych terminów poprawy sytuacji( w takim serwisie są zatrudnione przypuszczam setki osób), a do przyczyn zaistniałych problemów oni muszą najpierw dotrzeć)............
    więc ochłońmy nieco odczekajmy 2-m-ce, jak skargi na serwis będą się powtarzać zaatakujemy znowu................
    z wyrazami szacunku dla wszystkich -bob-

Domyślnie

Piotrze, już nie bądźmy takimi ckliwymi purystami językowymi ok? Kiedy w niejednym wątku oskarżającym Cię o czerpanie przez Ciebie korzyści ze swojego forum pisałem, że gówno to kogo powinno obchodzić to było ok. Gdy piszę to w obronie twórcy strony będącej solą w Twoim oku już jest to poniżej krytyki ...
    W obu przypadkach zaglądanie do czyjejś kieszeni i wyliczanie ile kto zarabia dzięki własnej pracy zasługuje na jedną ripostę - gówno to kogo obchodzi ! A jeśli kogoś te słowa tak bardzo rażą - mimo znacznie częściej padających bluzgów na tym forum - to proszę to wykasować...
    Chyba już powiedziałem wszystko co chciałem powiedzieć w tym - i innych - wątkach więc dziękuję za dyskusję.
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Ok. Generalnie doszlismy do tego samego zdania. Chcialbym zeby wszyscy zrozumieli ze ja nie otrzymuje prezentow tylko ciezko pracuje. Dla niektorych to ze na gorze forum wiszacy baner nikona to za darmo. Nie, zaplacili za niego. Aparatem, bo tak chcialem. Fakt jest taki ze zirytowaly mnie te reklamy z powodow o ktorych napisalem, bo liczylem ze portal PNS bedzie pozbawiony komercji. Byc moze nie ja ale ktos inny, niekoniecznie tak wyrozumialy jak Ty czy ja bedzie mial z tym klopot. Zagladanie do czyjejkolwiek kieszeni to faktycznie nic dobrego ale w mojej kieszeni siedzi juz tyle osob ze i Swiety Mikolaj by nie pomiescil. Tak wiec argumenty ze mam cos od Nikona za darmo, to chyba lekka nadinterpretacja. No chyba ze powinennem na forum wstawiac banery za darmo. Moze kiedys...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yoora Zobacz posta
    Wybaczcie, ale obaj, i Ty Adminie i Szuwar, trochę sprowokowaliście różne reakcje, czasami bardzo impulsywne.
    I nie każcie mi podawać konkretnych przykładów. Sami je powinniście umieć odnaleźć. Być może sprowokowane, ale Ty Piotrze nie powinieneś tak się unosić. Tym bardziej pewnymi wypowiedziami nie powinieneś ich prowokować.
    Każdemu innemu szybciej się to zapomni i przejdzie do porządku dziennego - Tobie nie.
    Yoora - masz zapewne rację. Ale przy niektorych wypowiedziach po prostu ciężko przejść obojętnie.

Ja nikogo nie chciałem urazić. Jeżeli tak się stało - przepraszam.

Odnoszę tylko wrażenie, że niektórzy forumowicze wykorzystują sprawę serwisu do wyżycia się za wszelkie niesprawiedliwości tego forum i wszelkie krzywdy jakich tu rzekomo doznali - to wszystko.

Zauważ, że najwięksi krzykacze to praktycznie te same osoby.
    Ale OK - ja mam również dość tej "dyskusji". Kończę. Idę do działu krajobraz

Domyślnie

A ja zaraz wracam do pracy i wyczyszcze forum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -bob- Zobacz posta
    -czy oczekujemy że nagle przedstawiciel NP napisze posta w imienu firmy, że np od 15 listopada nie będzie się czekało na połączenie dłuźej niż 10s, lub źe od dnia dzisiejszego źadna guma z dedwieście nie odpadnie, lub gwarancji na tgodniowy termin realizacji napraw ???????????????????????????
    oczywiscie, ze nie, ale na teraz mamy tylko zapewnienie admina, ze cos sie w sprawie rusza, przy jendnoczesnym wielokrotnym podkreślaniu, ze nie może wypowiadać sie za NP. Czyli nie wiemy NIC ..

...czemu więc mamy odczekiwać 2 miesiące tak jak proponujesz?

Wydaje mi sie, ze wystosowanie oficjalnego stanowiska nie zajmuje 2 miesięcy, a gdyby rzeczywiście traktowano nas-użytkowników z powagą i szacunkiem sprawa byłaby załatwiana natychmiast. Nie chodzi o deklaracje," od jutra bedzie inaczej" tylko o oficjalny komunikat, ze zabierają sie za poprawę.

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Zagladanie do czyjejkolwiek kieszeni to faktycznie nic dobrego ale w mojej kieszeni siedzi juz tyle osob ze i Swiety Mikolaj by nie pomiescil.
    wiec dajcie juz spokoj, nawet swiety mikołaj ani nie zmienia kwalifikacji tego zachowania ani nie daje usprawiedliwienia.
    Ostatnio edytowane przez skulinski ; 03-11-2009 o 20:11
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta

Wydaje mi sie, ze wystosowanie oficjalnego stanowiska nie zajmuje 2 miesięcy, a gdyby rzeczywiscie traktowano nas-użytkowników z powagą i szacunkiem sprawa byłaby załatwiana natychmiast.

wbrew pozorom może to chwilę potrwać, tak jak już wspomniałem informacje (czyt, zarzuty) pod adresem serwisu przypuszczam, że będą sprawdzone,,,,,,,,,,,,,,,, zresztą co lepsze: oficjalne przeprosiny czy poprawa jakości świadczonych przez serwis usług - nie pisać że jedno i drugie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    A ja zaraz wracam do pracy i wyczyszcze forum
    I to czasami jest błędem!!! A czasami częściej niż czasami !!!!
    Yoora

a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -bob- Zobacz posta
    wbrew pozorom może to chwilę potrwać, tak jak już wspomniałem informacje (czyt, zarzuty) pod adresem serwisu przypuszczam, że będą sprawdzone,,,,,,,,,,,,,,,, zresztą co lepsze: oficjalne przeprosiny czy poprawa jakości świadczonych przez serwis usług - nie pisać że jedno i drugie

Oczywiscie chodzi o poprawe jakosci usług.. jednak na teraz nie mamy nawet informacji, ze chocby planują szukać przyczyn. nie ma nic co rzeczywiście mogłoby byc powodem do "odłożenia broni".

Co jeśli nie potraktowali poważnie Admina, pogadali zeby się odczepił. Nie wiemy nawet z kim Piotr rozmawiał i czy tak naprawdę ta osoba ma jakąkolwiek władze, czy tylko chcą usunąć linki do strony PNS z miejsc, na które mają jak widać wpływ...
    Ostatnio edytowane przez skulinski ; 03-11-2009 o 20:27
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

Fakt jest taki ze zirytowaly mnie te reklamy z powodow o ktorych napisalem, bo liczylem ze portal PNS bedzie pozbawiony komercji. Byc moze nie ja ale ktos inny, niekoniecznie tak wyrozumialy jak Ty czy ja bedzie mial z tym klopot.
    W kwestii wyrozumialosci, to kazdy kij ma niestety czy stety dwa konce i warto o tym pamietac.

Roznica miedzy reklama wiszaca na polishnikonservice.com, a ta wiszaca na forum.nikon.org.pl jest taka, ze tu na forum wisi reklama podmiotu bedacego strona w sprawie (czyli Nikon Polska), a tam wisza reklamy jakichs firm kompletnie nie zwiazanych z tematem i celem istnienia strony.

Moim skromnym zdaniem tego typu przepychanki jakie tu sa urzadzone niczemu nie sluza i zamydlaja istote sprawy.

A juz zarzucanie koledze od PNS, ze u niego wisza te reklamy wydaje mi sie w kontekscie calej sprawy generalnie mocno nie na miejscu.
    Ostatnio edytowane przez kichu ; 03-11-2009 o 20:35

Strona 13 z 23 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów