Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 46

Wątek: Migawka D200

Domyślnie

Polemizowal bym
    Gumy sa takie same i predzej czy pozniej i tak ci sie odkleja a jesli chodzi o czystosc matrycy to nie polegal bym az tak na tej strzepywaczce tylko na wlasnym rozsadku, w moim prawie 3 letnim D200 nigdy nie byla czyszczona matryca i jest OK a zreszta byl kiedys watek w tym temacie.
    D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Domyślnie

moj d200 ma 167k klapniec, gumy kleilem juz pare razy, ostatnio bylem zmuszony super glue, jaks szybko odkleja mi sie pod kciukiem/ byc moze od temperatury i nacisku. w gripie połamaly mi sie jednego dnia oba zaczepy/ przy sporym mrozie, ale skleilem to distalem i dziala. d200 to fajne body, ale po przesiadce na d700/w zeszlym tygodniu/ d200 zostalo jako awaryjne.
    pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yhtis Zobacz posta
    moj d200 ma 167k klapniec, gumy kleilem juz pare razy, ostatnio bylem zmuszony super glue, jaks szybko odkleja mi sie pod kciukiem/ byc moze od temperatury i nacisku. w gripie połamaly mi sie jednego dnia oba zaczepy/ przy sporym mrozie, ale skleilem to distalem i dziala. d200 to fajne body, ale po przesiadce na d700/w zeszlym tygodniu/ d200 zostalo jako awaryjne.
    pozdrawiam
    Oprócz gum coś jeszcze robiłeś z body D200 (naprawy, regulacje itp.)?
    Pozdr.
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

nie raczej nie, chociaz z gripem mialem tez niezly przebój ,body kupilem go z gripem w bardzo dobrej cenie ale grip byl zapieczony i nie mozna bylo go odkrecic, po wielu próbach cos sie ukrecilo i kółko krecilo sie bez oporu, zanioslem sprzet do Tadeusza Cytulskiego/super naprawy w Bydgoszczy/i naprawil mi to. oprócz tego nigdy mi sie nic nie zwiesiło, wszystko gra do dnia dzisiejszego./ tylko te gumy;/ moze ktos wie jakim klejem najlepiej przykleic owe gumy?? ostatnio myslalem o takim jak do dętek ale nie butapren.

Domyślnie

tyle, że D300 nie ma ISO 100, a to czasami duża wada.
    Nikoś D200 + niki 70-210mm f/4 + Tokina 12-24 f4 + SB-700 + SB-600 + SB-27 + SB-22 (i poza konkursem - Zorka 4 + Voightlander Bessa 66 - SKÓRZANY!!!)

Domyślnie d200

Witam, mam okazje kupienia nikona d200 za 1400zł z przebiegiem 70tyś. Może mi ktoś napisać czy to dobry pomysł.

Domyślnie

Ja niedawno trafiłem sztukę za niecałe 1700 już z przesyłką w stanie conajmniej nienagannym. Exif wykazał mniej niż 5500 klapnięć (ogólny stan body nie wskazuje na to by cokolwiek było kombinowane), więc warto poszukać i czekać na okazje. Ale to taki off top.
    Pozdrawiam

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Ostanio sprawdzałem kumpla = ma 140 tys. i śmiga aż miło...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukasz_20_19 Zobacz posta
    Witam, mam okazje kupienia nikona d200 za 1400zł z przebiegiem 70tyś. Może mi ktoś napisać czy to dobry pomysł.
    Cytat Zamieszczone przez maciek_apocalitpic
    Ja niedawno trafiłem sztukę za niecałe 1700 już z przesyłką w stanie conajmniej nienagannym. Exif wykazał mniej niż 5500 klapnięć (ogólny stan body nie wskazuje na to by cokolwiek było kombinowane), więc warto poszukać i czekać na okazje. Ale to taki off top.
    Pozdrawiam
    1400zł to mimo wszystko dobra cena o ile body jest w dobrym stanie. Sam przebieg Ci tego nie powie - trzeba obejrzeć

Domyślnie nikon d200

ten nikon d200 jest wystawiony na allegro oto link: https://ssl.allegro.pl/item898643798...m_polecam.html

Proszę o opinie

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów