Close

Strona 17 z 32 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 320

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kaktus Zobacz posta
    Taki, że jest o niej głośno... co spowoduje, że przyszli klienci będą wiedzieć... a to spowoduje, że Nikon Polska będzie musiał zająć stanowisko w tej sprawie, a by nie tracić klientów poprawić się...
    Cytat Zamieszczone przez sote Zobacz posta
    Ano wlasnie taki ze zrobilo sie wokol problemu (czyt. serwisu) glosno...

no tak, "będą wiedzieć", "będzie musiał", "się zrobi"... faktycznie, przyniosło to zamierzony skutek. nie bądźcie śmieszni Panowie. Piszecie, że sami zostaliście definitywnie olani przez serwis NP a twierdzicie, że akcja odniosła zamierzony skutek bo Pan Nikon przyszedł w jedno z niewielu miejsc w którym może zakneblować ludziom usta i pogroził paluszkiem, że nie życzy sobie krytyki ? Nie wiem czy śmiać się, czy płakać...

latami psioczyliście , że serwis jest fatalny i trzeba coś z tym zrobić. gdy w końcu ktoś się tym na poważnie zajął (szacunek kolego !!!) to najchętniej zamknelibyście im usta, uciszyli, bo Pan Nikon się obraził i "prosi" o ucięcie tematu... nawet nie zadeklarował przyjrzenia się sprawie, niczego nie obiecał a Wy już piejecie w obronie biednego Nikona...
    Czegoś tu nie rozumiem - na czym Wam w końcu do jasnej cholery zależy?! Na definitywnej poprawie jakości obsługi klienta w serwisie NP czy na tym aby podlizać się trochę właścicielowi tego "niezależnego" forum ?

kolego docxxx - zgadzam się z KAŻDYM Twoim zdaniem w tym wątku !
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 30-10-2009 o 12:13
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pil74 Zobacz posta
    Ja uważam że im większy szum, im większa presja tym lepsze efekty to może odnieść.
    No... prośba o nielinkowanie strony nie służy zwiększaniu tego szumu.
    Nie mam zamiaru doszukiwać się "drugiego dna", ale uważam że ta prośba nie powinna mieć miejca... Po prostu "błąd w sztuce" - administrator chce dobrze i tak niech zostanie.

Ja mam obojętny stosunek do serwisu Nikona, bo nigdy nie korzystałem, nie linkowałem i nie mam zamiaru linkować wiadomej strony... jednak gdybym linkował, to do prośby Piotra ustosunkowałbym się negatywnie i nie zaprzestał tego niecnego procederu.
    http://pawelwr7.flog.pl/
    D40; N:18-55VR i bez VR, 55-200VR, 50/1,8E; S50-150; SB-400

Domyślnie

To co, poczekamy na powrót Piotra z Warszawy, czy nadal wylewamy dziecko z kąpielą?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    To co, poczekamy na powrót Piotra z Warszawy, czy nadal wylewamy dziecko z kąpielą?
    Wydaje mi sie, ze problemem Piotrka jest to, ze zajal stanowisko.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Piotr nie miał możliwości zrobić inaczej, musiał zająć stanowisko. Nikon Polska w pewnym stopniu wspomaga niniejsze forum, więc sytuacja jest dosyć skomplikowana, przynajmniej z punktu widzenia Admina. Dlatego nie warto od razu podnosić raban, poczekajmy cierpliwie na ustalenia. Już sam fakt, że NP od początku przygląda się powstałej stronie, daje nadzieję na zmiany.

Domyślnie

Bardzo dobrze, że optyczni zdecydowali się na pociągnięcie tematu i opublikowanie dzisiejszego newsa !
    Niestety mam podobne odczucia jak nowart. W tej chwili wygląda to ewidentnie tak, że Nikon Polska chce całą sprawę ukrucić. Nie dziwi mnie to wcale - typowe podejście kogoś kto wie, że jest winny. Zamiast przyznać się, "podziękować" (choćby oficjalnie) użytkownikom za zasygnalizowanie problemu to próbuje się przy pomocy admina i tego forum zakneblować usta ludziom i uciąć sprawie łeb. A Piotr jest między młotem, a kowadłem...
    Wierzę jednak, że to wszystko przyniesie jakiś pozytywny skutek i ktoś kto jest wyżej nad polskim serwisem weźmie się za to i zrobi "rewoltę" w tym serwisie.
    I oby spotkanie Piotra z Nikon Polska przyniosło naprawdę ZMIANY na lepsze. Bo o to chyba nam wszystkim chodzi.

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Już sam fakt, że NP od początku przygląda się powstałej stronie, daje nadzieję na zmiany.
    Owszem, dobrze, ale moim zdaniem jeśli ktoś od nich poprosił Piotra by z jego forum zniknęły podpisy o serwisie to świadczy to o nich bardzo źle.
    Bo co, nagle poczuli się urażeni (?????) Jakoś do tej pory nikt nie przejmował się sytuacją ludzi oddających sprzęt do serwisu i modlących się by sprzęt nie leżał tam pół roku, albo żeby nie zepsuto go bardziej...
    Ostatnio edytowane przez prz3mo ; 30-10-2009 o 12:24

Domyślnie

Dajmy spokój Piotrowi, niech dział - miejmy nadzieje, że skutecznie. Smuci mnie raczej NP, nie wiem czy są świadomi jednej rzeczy, mianowicie mamy wolny rynek i ludzie maja szeroki wybór sprzętu a nie tylko Nikon. Bogowie nie istnieją bez swoich wyznawców - stara prawda. Smutne jest także to, że w naszym pięknym postkolonialnym kraju jest ogromna ilość przykładów świadczącym o braku poszanowaniu człowieka - w tym wypadku klienta - myślenie jest takie byle by kupił a dalej niech się martwi sam. Jest to problem wielu firm, lecz szczęśliwie mamy gospodarkę wolno rynkową i monopol nam nie grozi.
    D200, N 18-70 DX, N 50/1.8 D, S 105 2.8 DG Macro, SB-600, Lovepro Slingshot 100 AW, Tamrac 5501 Explorer, Raynox DRC-250, filtry. Sandisk Extreem III 4gb i Leksar 300x 4 gb.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Tak. Zajął je zdecydowanie za szybko w mojej ocenie. Nie twierdze tym samym , że p. Piotr jest stronniczy.

Jest problem. Jest stanowisko jednej ze stron to powinno być i z drugiej strony, a nie prośba żeby przestać robić burzę. Mając oba stanowiska tylko wówczas można wypracować jakieś porozumienie. Do tego czasu nie ma o czym rozmawiać, czekać na coś itp.
    nic...

Domyślnie

Szuwar, miales dobre relacje z serwisem Nikona to opisz to na PNS

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Oborniki Śląskie

Domyślnie

Prośba o nie linkowanie strony dotyczy jej pozycjonowania. Jeżeli będziemy zamieszczać linki szybciej wskoczy w wyszukiwarkach na pierwsze miejsca a to już krok od tego aby zauważył ją ktoś z japoni.

Strona 17 z 32 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów