Close

Strona 13 z 32 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 320

Domyślnie

To sie napisaliscie No i dobrze, przynajmniej wiem jakie sa opinie. W poniedzialek jestem w Warszawie, nie na dywaniku jak niektorzy by sadzili ale z konkretami. Nie zostalem tam wezwany, jade z wlasnej woli sprobowac cos tej sprawie zrobic. Moglbym to oczywiscie sobie odpuscic ale poswiece na to swoj czas. Z ta akurat strona jest tak jak z historycznym koncertem Woodstock. Milion ludzi zadowolonych, 100 nie. Dlaczego? Bo stali w blocie. Ogolna opinia o koncercie: do du.y bo pytano tylko tych co w blocie stali! Sprawy serwisu pchniemy do przodu. Nie mam wplywu na zarzadzanie Nikon Polska ale mam glos ludzi ktorzy z uslug tej firmy korzystaja, po drugiej stronie majacych jakis wplyw na jego dzialanie. Przekaze to, poprosze o szybka reakcje i bede czekal na efekty. Tyle moge zrobic ja. Administrator tego forum i uzytkownik marki. Was poprosilem o konkretne dzialania. Poprosilem jest tu slowem kluczowym, bo szanuje Wasze podejscie do tematu. Kazde!

Czasem postawcie sie tez po tej drugiej stronie. Nie jako dyrektor czy kierownik serwisu ale jako pracownik, pracujacy ciezko przy naprawach sprzetu. Mnie byloby przykro gdyby ktos napisal o mnie ze jestem nierobem i przez 8 godzin spijam kawe a aparaty naprawiaja sie same, czy tez raczej wogole sie nie naprawiaja.

Domyślnie

To ja Ci Piotrze ze swojej strony dziękuję i życzę owocnej wizyty w Warszawie.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

I może do poniedziałku zamknąć wątek...

Domyślnie

conclusion: ważne jest jedynie to aby w Nikon Polska wiedzieli o "zdeterminowaniu" użytkowników oraz, że do szczęścia potrzeba rzeczy prostych i podstawowych jak odbieranie telefonu, odpisywanie na maile czy dotrzymywanie LUDZKIEGO terminu naprawy bo to są główne grzechy tegoż serwisu i to powinni poprawić w pierwszej kolejności...najważniejsze - liczymy również na dialog z samym serwisem

Powodzenia życzę i dzięki za jakąkolwiek interwencję...
    Pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AsKier Zobacz posta
    conclusion: ważne jest jedynie to aby w Nikon Polska wiedzieli o "zdeterminowaniu" użytkowników oraz, że do szczęścia potrzeba rzeczy prostych i podstawowych jak odbieranie telefonu, odpisywanie na maile czy dotrzymywanie LUDZKIEGO terminu naprawy bo to są główne grzechy tegoż serwisu i to powinni poprawić w pierwszej kolejności...najważniejsze - liczymy również na dialog z samym serwisem

Powodzenia życzę i dzięki za jakąkolwiek interwencję...
    Zapomniałeś dodać o jeszcze jednej ważnej rzeczy : o cenie !!!
    Bo z opisów wynika, że kosztorysy napraw przez nasz rodzimy serwis są z innej bajki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    T Z ta akurat strona jest tak jak z historycznym koncertem Woodstock. Milion ludzi zadowolonych, 100 nie. Dlaczego? Bo stali w blocie.
    Tam akurat było odwrotnie: ta setka niezadowolonych to właśnie w błocie nie stała i byli cholernie z tego powodu zawiedzeni

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    To sie napisaliscie No i dobrze, przynajmniej wiem jakie sa opinie. W poniedzialek jestem w Warszawie, nie na dywaniku jak niektorzy by sadzili ale z konkretami. Nie zostalem tam wezwany, jade z wlasnej woli sprobowac cos tej sprawie zrobic. Moglbym to oczywiscie sobie odpuscic ale poswiece na to swoj czas. Z ta akurat strona jest tak jak z historycznym koncertem Woodstock. Milion ludzi zadowolonych, 100 nie. Dlaczego? Bo stali w blocie. Ogolna opinia o koncercie: do du.y bo pytano tylko tych co w blocie stali! Sprawy serwisu pchniemy do przodu. Nie mam wplywu na zarzadzanie Nikon Polska ale mam glos ludzi ktorzy z uslug tej firmy korzystaja, po drugiej stronie majacych jakis wplyw na jego dzialanie. Przekaze to, poprosze o szybka reakcje i bede czekal na efekty. Tyle moge zrobic ja. Administrator tego forum i uzytkownik marki. Was poprosilem o konkretne dzialania. Poprosilem jest tu slowem kluczowym, bo szanuje Wasze podejscie do tematu. Kazde!

Czasem postawcie sie tez po tej drugiej stronie. Nie jako dyrektor czy kierownik serwisu ale jako pracownik, pracujacy ciezko przy naprawach sprzetu. Mnie byloby przykro gdyby ktos napisal o mnie ze jestem nierobem i przez 8 godzin spijam kawe a aparaty naprawiaja sie same, czy tez raczej wogole sie nie naprawiaja.
    Ciekawe czy jak Piotrowi uda się cokolwiek ugadać (życzę tego Tobie Adminie i Nam wszystkim ) to niektórzy będą tak samo mocno przepraszać jak teraz mocno obrażali.

Domyślnie

czytałem wszystko dość dokładnie i jest tutaj mało rzeczy za które trzeba przepraszać...jeżeli chodzi o serwis to za nic nikt nie będzie przepraszał a jeżeli chodzi o naszego admina to nikt raczej złych zamiarów nie miał a jedyne złe komentarze jakie zauważyłem to zarzuty o stronniczość na korzyść serwisu...

jak widać admin Piotr dzielił wszystkie wpisy przez 5 i jako jedyny na chłodno ocenił sytuację z obu stron i również jako jedyny jedzie na Postępu...

osoby, którym w tej sytuacji należy się mega szacun to oczywiście admin i docxxx, pierwszy za podjęcie się roli mediatora między dwoma stronami (co może okazać się b.trudnym zadaniem) a drugi wiadomo za co www.polishnikonservice.com - podjęcie działania skończenie gadania...

pozdrawiam
    Tomek
    Pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Przeczytałem cały ten wątek, przejrzałem sobie od nowa stronę pns (którą popieram od samego początku) i dochodzę do takiego wniosku.
    Każdy, kto opisuje tam swoje perypetie z serwisem nikona (czy to pozytywne, czy negatywne) winien podpisać się pod epopeją prawdziwym imieniem i nazwiskiem. Wtedy jest pewność, że nie ma tu działania "konkurencji" na szkodę serwisu np (a takie wrażenie serwis mógł odnieść czytając wypowiedzi ludzi, którzy podpisani są jedynie nickiem). Na szczęście większość ludzi podpisuje się prawidłowo pod wypowiedziami. A reakcja serwisu jest raczej oczywista - i najważniejsze, że jest. Przecież oni doskonale wiedzą, że nie są w stanie powstrzymać ludzi przed takimi inicjatywami - a jak coś już raz powstało, to ciężko to zatrzymać. Jedynie poprawa jakości usług i wielki transparent PRZEPRASZAMY na siedzibie serwisu mogą być lekarstwem na całą zaistniałą sytuację.
    Pozdrawiam serdecznie, a wszystkim znerwicowanym polecam dobre piwo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Przyznam szczerze, że i tak dziwię się Piotrowi, że tak długo tolerował tę linkownię na swoim forum.

Tak, tak - TO JEST JEGO FORUM.

I teraz po prostu PROSIŁ o usunięcie go z podpisów. PROSIŁ.

Nie potraficie tego docenić.

A już skakanie Piotrowi do oczu jest zupełnym brakiem dobrego wychowania.

Myślę, że na obecną chwilę NP zdaje sobie doskonale sprawę co może zyskać a co stracić.

I rozdzieliłbym atak na NP (słuszny) od ataku na Piotra (nie słuszny)
    100000% racji.
    Dobrze że Piotr jest cierpliwy i nie posypały się bany. Jeżeli mi ktoś by wszedł na mój podwórek i zaczął robić syf (bo inaczej wypowiedzi co poniektórych nie da się nazwać) to zarobiłby kopniaka. Nie zapominajcie gdzie jesteście. TO NIE JEST OFICJALNE FORUM NIKONA!!!! Przecież w stopce strony jest napisane: Właścicielem domeny i forum jest: digital.pl - Piotr Milecki
    Nie zapominajcie że jesteście tu GOŚĆMI! Zrobiliście z Piotra winnego opieszałości serwisu. Jakby to on tam pracował i zarządzał tym serwisem. Dla mnie to jest po prostu brak szacunku i chamstwo.
    Tak jak Szuwar napisał: "I rozdzieliłbym atak na NP (słuszny) od ataku na Piotra (nie słuszny)" strona a raczej jej założenie miejmy nadzieję odniesie jakiś skutek ale dajcie spokój adminowi.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Strona 13 z 32 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów