Close

Strona 11 z 32 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 320

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rastula Zobacz posta
    dowody na co?

jaki dom? jakie plucie?

nerwosanik może?
    Załóż sobie swoje forum, potem niech ktoś z forumowiczów Ci nawrzuca. Zobaczymy jak się będziesz czuł. Ciekaw jestem ile razy Piotr miał ochotę zrobić shutdown now na serwerze...

conik
    Gość

Domyślnie

panowie wyluzujcie troche

Domyślnie

Przyznam szczerze, że i tak dziwię się Piotrowi, że tak długo tolerował tę linkownię na swoim forum.

Tak, tak - TO JEST JEGO FORUM.

I teraz po prostu PROSIŁ o usunięcie go z podpisów. PROSIŁ.

Nie potraficie tego docenić.

A już skakanie Piotrowi do oczu jest zupełnym brakiem dobrego wychowania.

Myślę, że na obecną chwilę NP zdaje sobie doskonale sprawę co może zyskać a co stracić.

I rozdzieliłbym atak na NP (słuszny) od ataku na Piotra (nie słuszny)
    Ostatnio edytowane przez Szuwar ; 29-10-2009 o 16:59

Domyślnie

Moim zdaniem inicjatywa bardzo słuszna i jest duża szansa na zwrócenie uwagi na problemy w serwisie NP.
    W grudniu szykują się duże zakupy, ciekawe jak zareaguje firma jeśli jej obroty w Polsce spadną o 30% w porównaniu z ubiegłorocznym grudniem a to już kwoty idące w miliony, może polecą jakieś główki ?
    teraz jest świetna okazja aby naprawić serwis, zdaje się ze im zależy na naszym milczeniu więc nie dajcie sobie zamknąć ust pustymi obietnicami typu "działania zostały podjęte bla bla..."

Domyślnie

czasami jednak warto wyciągnąć do drugiej strony rękę, dać szansę poprawy... to naprawdę działa...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coach_lodz Zobacz posta
    czasami jednak warto wyciągnąć do drugiej strony rękę, dać szansę poprawy... to naprawdę działa...
    Jestem dokładnie tego samego zdania. Na ewentualne nasilenie działań zawsze znajdzie się czas. Jest reakcja - to bardzo dobrze, jeśli będą wnioski i poprawa - to super.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Oborniki Śląskie

Domyślnie

Dosyć mieli czasu.
    W przypadku takich uchybień w procedurze reklamacji w firmie w której pracuję już dawno osoby odpowiedzialne pożegnałyby się z pracą, może i w nikonie warto to wprowadzić.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lisekluk1 Zobacz posta
    Dosyć mieli czasu.
    W przypadku takich uchybień w procedurze reklamacji w firmie w której pracuję już dawno osoby odpowiedzialne pożegnałyby się z pracą, może i w nikonie warto to wprowadzić.
    Czyli Twoim zdaniem strona oraz te wszystkie wątki to wojna, bo na rozmowy nie ma miejsca? Tylko po co? Przecież chyba dlatego cała ta sprawa wyszła, żeby się poprawiło? Zaostrzyć akcję zawsze można. Przez tyle czasu nic się nie działo. Strona ruszyła kilka tygodni temu, już jest odzew. Ja uważam, że to dobry znak. A w gorącej wodzie kąpanym polecam zimny prysznic

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Oborniki Śląskie

Domyślnie

Na rozmowy zawsze jest miejsce, stwierdziłem tylko fakt że zdecydowanie za długo trwa w serwisie lekceważące podejście do klienta.
    Firmie daleko do wysokiego standardu obsługi.

Domyślnie

Ja bym proponował do momentu oficjalnego stanowiska Nikon Polska zamknąć ten wątek, bo dyskusja zaczęła zmierzać w złym kierunku.

Strona 11 z 32 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów