ujęcia piękne ale obróbka nie wszędzie.. szczególnie zmasakrowana 11. i 6. mniej wyciągania na siłę i będzie git![]()
Szukaj
ujęcia piękne ale obróbka nie wszędzie.. szczególnie zmasakrowana 11. i 6. mniej wyciągania na siłę i będzie git![]()
Gratulacje - fajna wycieczka.
Mnie przyjemniej by się ogladało gdyby obróbka była mniej nachalna, czyli z wyczuciem. Np fotka 6, a w innych na niebie w chmurach widać, jak dla mnie, zbyt mocne suwaczkownie. Kwestia gustu.
Do albumu wszystkie wchodzą
.
Ostatnio edytowane przez Nikuś ; 27-10-2009 o 14:15
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
nie ma o czym mówić - miejsce rewelacja, kadry też fajne... szkoda, że zmasakrowałeś je w obróbce:/ wbrew temu co mówisz, rzetelna i staranna obróbka nie odbiera zdjęciom klimatu, czy nastroju - ale dodaje : )
pozdr.
...tu był link do mojej galerii, bo przecież chodzi o fotografię, huh?
aaa peke-peke![]()
fajne obrazki![]()
dla mnie tez jedynka najfajniejsza reszta spoko ale faktycznie byłoby lepiej jeśli jeszcze raz pogrzebałbyś w tych fotach, wtedy mogłoby być cudnie![]()
świetna seria, jak większości, jedynka podoba się naj, wyróżnia się spośród reszty.
pozazdrościć tematu, miejsca, samych zdjęć, co do decyzji które zdjęcie jest najlepsze to sorki nie pomogę bo wg mnie wszystkie zaprezentowane fotki są super
nikon i trochę kolorowych szkiełek
Skontaktuj się z nami