Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

ujęcia piękne ale obróbka nie wszędzie.. szczególnie zmasakrowana 11. i 6. mniej wyciągania na siłę i będzie git

Domyślnie

Gratulacje - fajna wycieczka.
    Mnie przyjemniej by się ogladało gdyby obróbka była mniej nachalna, czyli z wyczuciem. Np fotka 6, a w innych na niebie w chmurach widać, jak dla mnie, zbyt mocne suwaczkownie. Kwestia gustu.
    Do albumu wszystkie wchodzą

.
    Ostatnio edytowane przez Nikuś ; 27-10-2009 o 14:15
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

nie ma o czym mówić - miejsce rewelacja, kadry też fajne... szkoda, że zmasakrowałeś je w obróbce:/ wbrew temu co mówisz, rzetelna i staranna obróbka nie odbiera zdjęciom klimatu, czy nastroju - ale dodaje : )

pozdr.
    ...tu był link do mojej galerii, bo przecież chodzi o fotografię, huh?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tompsl Zobacz posta
    nie ma o czym mówić - miejsce rewelacja, kadry też fajne... szkoda, że zmasakrowałeś je w obróbce:/ wbrew temu co mówisz, rzetelna i staranna obróbka nie odbiera zdjęciom klimatu, czy nastroju - ale dodaje : )

pozdr.
    Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    Gratulacje - fajna wycieczka.
    Mnie przyjemniej by się ogladało gdyby obróbka była mniej nachalna, czyli z wyczuciem. Np fotka 6, a w innych na niebie w chmurach widać, jak dla mnie, zbyt mocne suwaczkownie. Kwestia gustu.
    Do albumu wszystkie wchodzą

.

Faktycznie zdjecie numer 6 jest do poprawki. Co do obrobki, kontras, wyciaganie z cieni i ostrzenie Moglem lekko przegiac z cieniami, ale sowaczkow tu nie bylo

Tak czy inaczej dziekuje

Domyślnie

aaa peke-peke
    fajne obrazki

Domyślnie

dla mnie tez jedynka najfajniejsza reszta spoko ale faktycznie byłoby lepiej jeśli jeszcze raz pogrzebałbyś w tych fotach, wtedy mogłoby być cudnie

Domyślnie

świetna seria, jak większości, jedynka podoba się naj, wyróżnia się spośród reszty.

Domyślnie

pozazdrościć tematu, miejsca, samych zdjęć, co do decyzji które zdjęcie jest najlepsze to sorki nie pomogę bo wg mnie wszystkie zaprezentowane fotki są super
    nikon i trochę kolorowych szkiełek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów