Szukaj
Ostatnio edytowane przez Mich77 ; 17-10-2009 o 20:59
Super, super i jeszcze raz super wszystkie są piękne - pozazdrościć
...gdybyś którejś nie wziął, to ja bym przygarnął...
Fajna miejscowka,
5, 11 => lewa strona - poprawilbym granice nieba i drzew. Poza tym milo sie oglada - niezla wycieczke miales.
"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."
ogólnie wszystkie dobre, ale nr 1 odstaje wg mnie zdecydowanie. Czyli jestem za jedynką bo jej poprostu ŚWIETNA
Dziekuje Panowie, ciesze sie, ze sie podoba. Mam ich troche jeszcze do obrobienia, wiec pozniej bedzie wiecej
DziekujeZdjecie popelnilem w Iquitos ( najwieksze miasto na swiecie bez drog dojazdowych, tylko lodka, sam srodek dzungli ). Wspaniale miasto, bardzo liberalne
Dziekuje za podpowiedz. Tylko, ze ja obrobke robie podstawowa - kontrast, nasycenie, wyciaganie cieni, itp. Dla mnie bardziej liczy sie klimat, miejsce, czyli kreatywnosc fotografa niz perfekcja zrobiona w PSNiemniej cenna uwaga
A 5 to moj faworyt, bardzo lubie to zdjecie![]()
Ostatnio edytowane przez Mich77 ; 17-10-2009 o 21:07
Oficjalnie zadraszczam podróży
Fotki zostaw wszystkie, nic nie odstaje.
Najbardziej jednak podoba mi sie pierwsze, z miasteczkiem o zmroku i "pędzącymi" przezeń rikszami.
pozdrawiam, Wojtek
Gratuluje wyprawy i świetnych zdjęć.
1 i 2 najbardziej się podobają![]()
D90 | S10-20 4-5.6 | N35 1.8 | N85 1.8 | SB-600 | Benro A-257 M8 + B-0 | Tamrac | duperele
zacne kompozycje dobre kadrowanie![]()
Moje zdjęcia to tylko mały wycinek tego czym jestem a zarazem jedyna część tego co po mnie pozostanie.
bardzo dobre.
Skontaktuj się z nami