Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 46
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Polska

Domyślnie

@marszull
    czytaj uwaznie :P napisane jest '+ Adobe Photoshop CS który jest podstawą upgrade'

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ire Zobacz posta
    @marszull
    czytaj uwaznie :P napisane jest '+ Adobe Photoshop CS który jest podstawą upgrade'
    rzeczywiscie, nie wiem dlaczego przecztalem "Adobe Photoshop BOX win" plus upgrade
    PS CS plus upgrade, reszta mojej poprzedniej wypowiedzi tak ja byla

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez witold68 Zobacz posta
    miedzy innymi o wymagania, lecz nie tylko...ja tez mam nowego kompa i zrezygnowalem z CS4 na rzecz "trójki"....
    taaak, a co zrobisz z plikami np z D3x ? Nowe body są (tzn pliki RAW) widziane tylko w ACR w wersji na najnowszego PS. I choćby z tego powodu trzeba kupowac tylko najnowszego PS.
    W DNG się nie mam zamiaru bawić.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    taaak, a co zrobisz z plikami np z D3x ? Nowe body są (tzn pliki RAW) widziane tylko w ACR w wersji na najnowszego PS. I choćby z tego powodu trzeba kupowac tylko najnowszego PS.
    Albo olac ACR i uzywac NC.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    W DNG się nie mam zamiaru bawić.
    A ja odkad uzywam LR to wszystkie pliki eksportuje do dng i mysle ze jeszcze dlugo zostane przy cs3

Domyślnie

Co innego radzic sobie w takiej sytuacji w jakiej sie jest, a co innego dopiero robić zakupy. Nie ma po co dziś kupować CS3 - jak dla mnie.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

browarek,

odpuść sobie sprzedawcę z trzeciego lina. U niego wersja europejska BOX = wersja US edukacyjna.
    Albo nie wie co sprzedaje, albo szuka jeleni.

Pozdro,
    muddy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez browarek Zobacz posta
    ale co to właściwie znaczy bo chyba nie bardzo kumam? sorry
    Na moje oko dostajesz starszą wersję CS'a + upgrade do CS4.

Domyślnie

Ja swój kupiłem tutaj: http://www.adobe.com/products/photoshop/photoshop/, bez żadnych problemów ( no trzeba mieć tylko pieniądze na koncie i kartę kredytową ).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilk325 Zobacz posta
    Ja swój kupiłem tutaj: http://www.adobe.com/products/photoshop/photoshop/, bez żadnych problemów ( no trzeba mieć tylko pieniądze na koncie i kartę kredytową ).
    a cła nie ma?
    a Vat?
    może to rozwiązanie
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów