Szukaj
A może jest taż że Tadziu na stronie Adobe dokonał zakupu CS4 w formie elektronicznej płacąc kartą....
Wówczas omija się cło i Vat......
Tylko wersja na Europę kosztuje 816,48 euro a UPG 230 coś tam czyli w przybliżeniu to samo co u nas
Pozdrawiam-Rajmund
Dwie puszki, dwie lampy i trochę szkła
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Pewnym źródłem w PL jest cortland. Mają kilka oddziałów. Zakupy u nich robiłem i wszystko OK.
Pewnych zrodel jest kilka (ja tez kupilem pakiet adobe w cortlandzie ale LR juz nie)
ale pytanie pierwsze nie bylo o to![]()
Ludzie, nie dajmy się zwariować! Większość opcji jest git. Kwestia ceny i późniejszego upgrade......................Ja czekałem na kupno cs3 w sieci gral aż będzie darmowy upgrade do cs4no i mam!
Może warto jeszcze Koledze poczekać na promocję?
Pytanie tylko czy to jest legalne?
Shipping Policy
Currently, the Adobe North America Store is available only to residents of the U.S., Puerto Rico, Guam, other U.S. territories, Canada and Mexico. If you live outside these areas, please visit Other Ways to Purchase for a list of options available in your area.
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
Gdzies juz bylo takie pytanie i z tego co kojarze: sam zakup nie jest legalnyale uzywanie takiego softu na terenie np. Polski jest w pelni legalne tylko wszelkiego rodzaju upgrade, pytania i zazalenia mozna kierowac tylko i wylacznie do adobe us (tam gdzie byl zakupiony program)
Skontaktuj się z nami