Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46

Domyślnie

Witam Wszystkich po raz pierwszy.

Na angielskim Amazonie jest za 590 GBP czyli okolo 2700 PLN, sprzedawany przez amazon wiec pewny zakup. Tam tez nabylem swoja wersje. Nie wiem tylko jak to jest z wysylka do Polski przez Amazon.

Udanych lowow

Ryszard

Domyślnie

Był czas że elementsa 6.0 dawali z niektórymi skanerami za 200 zł i tak zrobiłem potem upgrade do cs2 za niecały tysiak - była taka promocja ale to gdzieś dwa trzy lata temu a teraz upgrade do 4 za 1008 zeta.
    Pozdrawiam-Rajmund
    Dwie puszki, dwie lampy i trochę szkła
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez plusfoto Zobacz posta
    Był czas że elementsa 6.0 dawali z niektórymi skanerami za 200 zł i tak zrobiłem potem upgrade do cs2 za niecały tysiak - była taka promocja ale to gdzieś dwa trzy lata temu a teraz upgrade do 4 za 1008 zeta.
    Czy jestes pewny ze upgrade wersji OEM jest legalny?
    Czytalem ostatnio na stronie jakiegos dystrybutora oprogramowania, ze upgrade'owac mozna tylko wersje BOX. nie mozna upogradeowac studentckich oraz oem.

Sam chce kupic PS'a
    Na allegro mozna spotkac rozne ceny.. czasem bardzo niskie, jak tu:

http://allegro.pl/item786804986.html

CS4 w angielskiej wersji za 1600zl ? nie studencki i nie upgrade - pelna wersja. Gdzie jest haczyk?
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

Jestem pewien bowiem przed zakupem zasięgnołem języka w adobe.
    Pozdrawiam-Rajmund
    Dwie puszki, dwie lampy i trochę szkła
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

A to nawet nie wiedziałem, że PS E można do "pełnej" upgradować... Miło, właśnie jestem na kupnie PSE 8 i po jakimś czasie (2 lata) chciałbym upgradować do jakiegoś nowego CS'a.

Domyślnie

jakby co to olałem Allegro i kupiłem w sklepie w Gdańsku za 3200zł dla świętego spokoju

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów