Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 46

Domyślnie

Może boją się pirackiej rejestracji na ten numer licencji.
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

pierwszy link to samo, poprosiłem o numer seryjny to dostałem odpowiedź:
    "Program jest oryginalnie zafoliowany - nie wysyłam kluczy od programów."

Zatem jak mam w Adobe sprawdzić czy wszystko gra?

Domyślnie

Kupić, rozpakować i przed instalacją sprawdzić. Jeśli coś będzie nie tak - dochodzić swoich praw.

Domyślnie

Dopiero po zakupie sprawdzisz, jak kupujesz od normalnie działającej firmy to produkt będziesz mógł po prostu zareklamować. Przy zakupie w sieci dodatkowo możesz zwrócić towar bez podawania przyczyny.
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej Olender Zobacz posta
    Przy zakupie w sieci dodatkowo możesz zwrócić towar bez podawania przyczyny.
    Pod warunkiem, że da się tak z powrotem zapakować towar by nie było śladów otwarcie towaru. W przypadku oprogramowanie to raczej trudne, bo chyba zawsze jest folia na pudełku.

Domyślnie

ale klucz to nie numer seryjny
    jak wroce do domu to sprawdze jak wyglada pudelko i czy mozna cos z niego odczytac bez otwierania

Domyślnie

Na spodzie pudełka jest naklejka z kodem kreskowym i opisem jaki to program i w jakiej wersji: pełnej, dla studentów czy upgrade. Można ją zobaczyć bez rozfoliowywania pudełka.

Domyślnie

Wlasnie obejrzalem pudelka i rzeczywiscie na wszystkich produktach adobe jest dokladnie tak jak napisal wisa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mikkay Zobacz posta
    Pierwsza to:
    "aukcja dotyczy sprzedaży oprogramowania:Adobe Photoshop BOX win PL Upgrade + Adobe Photoshop CS który jest podstawą upgrade i jest dołączony dodatkowo.Program z licencją do sprzedaży w Europie."
    Więc może dlatego taniej.
    ale co to właściwie znaczy bo chyba nie bardzo kumam? sorry

Domyślnie

kupujesz photoshopa z tego co jest napisane to chyba 7 bo bez zadnych cs i do tego upgrade
    Z licencja sprzedazy na Europe (czyli nie US bo tam sa inne licencje np. mozna zrobic uprade ze studenckiej wersji)

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów